Filter
Course
Midden-Amerika en het Caribisch gebied Studievorm: Alles Tempo: Alles

Rechten Studies 2020 in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Degenen die liever naar school plaatsvinden doen individueel online of met een groep in een klaslokaal, vaak vinden dat de wet cursussen toe een groot voordeel. Zij bieden persoonlijke groei, en kunnen helpen bij het verhogen understanging over moderne regelgeving en industriële trends.

Degenen die een professionele bachelor in de rechten kan een geavanceerde academische graad in de Masters of Law, die wordt afgekort als LLM na te streven. Om de cursus te nemen, moet u beschikken over een eerste graad in de rechten alsmede uitgebreide ervaring in het veld. Het wordt aangeboden in een aantal landen uit de hele wereld.

Centraal-Amerika is de centrale geografische gebied van Amerika. Het is de meest zuidelijke, isthmian deel van het Noord-Amerikaanse continent, die verbindt met Zuid-Amerika op het zuidoosten.

Cursus in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University College Of The Caribbean

De University of London programma is ontworpen om studenten te helpen ontwikkelen van een begrip van de fundamentele principes en een kritisch bewustzijn van de common la ... [+]

Diploma in de Rechten (Universiteit van Londen) De University of London programma is ontworpen om studenten te helpen ontwikkelen van een begrip van de fundamentele principes en een kritisch bewustzijn van de common law juridische traditie en analytische en probleemoplossende vaardigheden toe te passen in een reeks van gerechtelijke en buitengerechtelijke -juridische instellingen. Het is ook ontworpen om de belangrijkste vaardigheden van communicatie, informatievaardigheden, analyse en argumentatie te verbeteren. Het is de eerste stap op een carrièrepad voor advocaten wereldwijd.

[-]
Jamaica Kingston
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands