LAWSTUDIES

Rechten Cursussen in Juridisch Engels in de Verenigde Cleveland Verenigde Staten

Wet cursussen zijn grote kansen voor persoonlijke ontwikkeling en kan worden genomen op hun eigen of met een ander diploma u nastreeft. Cursusmateriaal richt zich meestal op dit moment relevante kwesties op gebieden zoals intellectuele eigendom en handelsrecht.

Een cursus in juridisch Engels zal helpen advocaten en andere juridische professionals beter te begrijpen van de toon en woordenschat voor doctrine. Dit kan de professionele rand bieden bij het opstellen van schriftelijk materiaal. Sinds Engels is de juridische taal in de Europese Unie, dit opent de deur naar het beoefenen van de wet wereldwijd.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Cleveland, Ohio begonnen als een productie-centrum en is vandaag de dag het meest in de volksmond bekend voor de huisvesting van de Rock and Roll Hall of Fame. Het heeft nogal een aantal hogescholen, universiteiten en onderzoekscentra.

Top Rechten Cursus in Juridisch Engels in de Verenigde Cleveland in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Juridisch Engels, Cleveland Filter

Zomer taal en Law Institute

Case Western Reserve University School of Law
Course
<
Voltijds
<
4 weken
Engels
Campus

Vier weken, in de zomer inleiding tot de Amerikaanse common law en de VS juridisch onderzoek, schrijven en analyseren, en een kans om juridisch Engels taalvaardigheid te verbe ...

Lees meer