Filter
Course
Jamaica Studievorm: Alles Tempo: Alles

Rechten Cursussen op Jamaica 2020

Terwijl sommige studenten liever klaslokaal online studeren, wet cursussen bieden een grote kans betekende om te verbeteren één 's persoonlijke ontwikkeling en specialistische juridische kennis. Onder de wet natuurlijk paraplu zijn gespecialiseerde gebieden dat de fundamenten en de moderne problemen in verband met onderwerpen zoals de regelgeving theorie en handelsrecht bespreken.

Studenten die een LLM (Master of Law) na te streven door te brengen 1-2 jaar het bestuderen van een bepaald rechtsgebied. Hun geavanceerde training bereidt hen samen te werken met specialisaties, zoals het internationaal recht of belastingrecht.

Jamaica is een eiland gelegen land in de Caribische Zee, bestaande uit het derde grootste eiland van de Grote Antillen.

Rechten Studies op Jamaica

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University College Of The Caribbean

De University of London programma is ontworpen om studenten te helpen ontwikkelen van een begrip van de fundamentele principes en een kritisch bewustzijn van de common la ... [+]

Diploma in de Rechten (Universiteit van Londen) De University of London programma is ontworpen om studenten te helpen ontwikkelen van een begrip van de fundamentele principes en een kritisch bewustzijn van de common law juridische traditie en analytische en probleemoplossende vaardigheden toe te passen in een reeks van gerechtelijke en buitengerechtelijke -juridische instellingen. Het is ook ontworpen om de belangrijkste vaardigheden van communicatie, informatievaardigheden, analyse en argumentatie te verbeteren. Het is de eerste stap op een carrièrepad voor advocaten wereldwijd.

[-]
Jamaica Kingston
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands