LAWSTUDIES

4 Cursussen in Studies internationaal recht 2020

Cursussen zijn een essentieel onderdeel van bijna alle collegeprogramma's, ongeacht of je een bachelor of mastergraad behaalt. De meeste cursussen duren een paar maanden, hoewel sommige langer of korter zijn. Hogeschoolprogramma's vereisen ook bepaalde cursussen voor studenten om af te studeren.

Wat is een cursus in internationale rechtenstudies? Cursussen op dit gebied richten zich op de wetten die bepalen hoe het ene land interageert met het andere. Dit kan alles omvatten, van immigratiewetten tot hoe goederen worden geïmporteerd en geëxporteerd. Internationaal recht is essentieel voor het handhaven van de vrede tussen verschillende mensen, en als je het bestudeert, bereidt je je voor om deze vrede te handhaven.

Studenten die internationaal recht studeren, profiteren van het ontwikkelen van een reeks vaardigheden die hen kunnen helpen hun carrière te bepalen en een verhoogd salaris te verdienen. Deze vaardigheden omvatten meestal onderzoek, communicatie, organisatie, kritisch denken en juridisch schrijven.

De kosten van inschrijving voor een cursus variëren nogal. Dit betekent dat het verstandig is om te onderzoeken hoeveel het gaat kosten voordat u zich aanmeldt. Factoren die de kosten bepalen, zijn onder andere uw school, programma, land, studieduur en soort diploma.

Als je afstudeert in een programma gericht op internationaal recht, ben je waarschijnlijk bereid om een ​​paar verschillende carrières in te gaan. De meest voorkomende functie voor iemand met dit type opleiding is advocaat. Het is mogelijk om een ​​advocaat te worden die gespecialiseerd is in geschillen over internationale aangelegenheden. Om een ​​carrière in de rechten te beginnen, zult u waarschijnlijk moeten beginnen als paralegal of wettelijk secretaris. U kunt er ook voor kiezen om een ​​politieke carrière na te streven om zelf de internationale wetten en beleidsregels vast te stellen.

De eerste stap naar een opleiding gericht op internationaal recht is het vinden van het juiste programma voor uw unieke situatie. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

4 Resultaten in Studies internationaal recht Filter

Internationaal en Europees Belastingprogramma

Eötvös Loránd University
Course
sep 2020
<
Deeltijd
30 jun 2020
Engels
Campus

De moderne en progressieve syllabus is ontworpen om de studenten de kennis te geven die nodig is om de lopende belastingkwesties van de wereld waarin we leven te begrijpen. On ...

Lees meer

Pg cert internationale handel en handelsrecht

University of Essex Online
Course
<
Voltijds
<
8 maanden
Engels
Online

Onze PG Cert International Trade and Commercial Law cursus * online kan worden bereikt als een stand-alone kwalificatie of gebruikt als een opstap naar onze volledige LLM. De ...

Lees meer

VS - Duitse Summer Law School in internationaal en vergelijkend recht

Justus-Liebig-Universität Gießen
Course
19 jul 2020
<
2 weken
17 jul 2020
Engels
Online

Al onze cursussen zijn bedoeld om kennis over te dragen op de zeer populaire gebieden van internationaal en rechtsvergelijkend recht. De cursussen worden allemaal in het Engel ...

Lees meer

PG Dip International Trade and Commercial Law

University of Essex Online
Course
<
Voltijds
<
16 maanden
Engels
Online

Onze PG Dip International Trade and Commercial Law-cursus * biedt een geavanceerde kwalificatie die is ontworpen om voort te bouwen op uw kennis van de PG Cert-programmamodule ...

Lees meer