LAWSTUDIES

2 Rechten Studies in Internationaal recht 2020

Een cursus in International Law biedt de studenten met gespecialiseerde kennis van het kader dat de stabiele internationale betrekkingen. Variërend van diploma's aan certificaten voor Cursussen sommige International Law cursussen vereisen een grotere tijdsbesteding dan anderen.

Wat zijn de voordelen van een opleiding in International Law?

Een cursus in International Law is een bescheiden tijd inzet met aanzienlijke uitbetaling. De specialistische kennis die is opgedaan via een cursus internationaal recht kan loopbaanperspectieven te verbeteren met name op het gebied van gewoonterecht normen van het internationale gedragscodes en internationale overeenkomsten en verdragen.

Welke carrière met een cursus internationaal recht?

Een cursus in International Law bereidt individuen om te werken voor de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, en de EU-en VN gesteunde organisaties.

Hoeveel kost het om een cursus in het internationaal recht?

De kosten van een cursus in International Law kunnen variëren afhankelijk van het aantal weken of cursus uur, locatie, specialisatie en de universiteit. De financiering van hulp beschikbaar voor kandidaten op een behoefte op basis van of verdienste gebaseerde schaal. Universiteiten zullen meer specifieke informatie te verstrekken op een verzoek, die gemakkelijk kan worden ingediend vanaf deze website.

Wat zijn de vereisten voor een cursus internationaal recht?

Eerste vereisten voor een opleiding in International Law lopen sterk uiteen.Sommige vereisen een diploma secundair onderwijs, terwijl anderen vereisen een undergraduate of graduate niveau graad. Wet cursussen bestaan ​​uit vereiste lezingen, cursussen en schriftelijke examens.

Waarom een online cursus internationaal recht?

Online wet cursussen zijn een optie voor werkende professionals of mensen met een drukke agenda. Wet cursussen kunnen online worden genomen, met alle benodigde materialen digitaal verstrekt. Veel universiteiten en scholen bieden online cursussen Internationaal Recht, het elimineren van de noodzaak om de campus of opoffering werk te reizen in de huidige baan een 's.

Hoe in te schrijven in een cursus internationaal recht?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

2 Resultaten in Internationaal recht Filter

VS - Duitse Summer Law School in internationaal en vergelijkend recht

Justus-Liebig-Universität Gießen
Course
18 jul 2020
<
Voltijd
<
4 weken
31 May 2020
Engels
Campus

Al onze cursussen zijn bedoeld om kennis over te dragen op de zeer populaire gebieden van internationaal en rechtsvergelijkend recht. De cursussen worden allemaal in het Engel ...

Lees meer

Cursus: erkenning van buitenlandse uitspraken

Center for International Legal Studies
Course
<
8 weken
Engels
Online

De 3-credit cursus "Erkenning van buitenlandse beslissingen" heeft in feite betrekking op twee verschillende procedures, de "erkenning" van een buitenlands vonnis en de "handh ...

Lees meer