Filter
Course
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 2 Rechten Cursussen in Internationaal recht 2019/2020

Een cursus in International Law biedt de studenten met gespecialiseerde kennis van het kader dat de stabiele internationale betrekkingen. Variërend van diploma's aan certificaten voor Cursussen sommige International Law cursussen vereisen een grotere tijdsbesteding dan anderen.

Wat zijn de voordelen van een opleiding in International Law?

Een cursus in International Law is een bescheiden tijd inzet met aanzienlijke uitbetaling. De specialistische kennis die is opgedaan via een cursus internationaal recht kan loopbaanperspectieven te verbeteren met name op het gebied van gewoonterecht normen van het internationale gedragscodes en internationale overeenkomsten en verdragen.

Welke carrière met een cursus internationaal recht?

Een cursus in International Law bereidt individuen om te werken voor de Verenigde Naties, het Internationaal Strafhof, het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, en de EU-en VN gesteunde organisaties.

Hoeveel kost het om een cursus in het internationaal recht?

De kosten van een cursus in International Law kunnen variëren afhankelijk van het aantal weken of cursus uur, locatie, specialisatie en de universiteit. De financiering van hulp beschikbaar voor kandidaten op een behoefte op basis van of verdienste gebaseerde schaal. Universiteiten zullen meer specifieke informatie te verstrekken op een verzoek, die gemakkelijk kan worden ingediend vanaf deze website.

Wat zijn de vereisten voor een cursus internationaal recht?

Eerste vereisten voor een opleiding in International Law lopen sterk uiteen.Sommige vereisen een diploma secundair onderwijs, terwijl anderen vereisen een undergraduate of graduate niveau graad. Wet cursussen bestaan ​​uit vereiste lezingen, cursussen en schriftelijke examens.

Waarom een online cursus internationaal recht?

Online wet cursussen zijn een optie voor werkende professionals of mensen met een drukke agenda. Wet cursussen kunnen online worden genomen, met alle benodigde materialen digitaal verstrekt. Veel universiteiten en scholen bieden online cursussen Internationaal Recht, het elimineren van de noodzaak om de campus of opoffering werk te reizen in de huidige baan een 's.

Hoe in te schrijven in een cursus internationaal recht?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Internationaal recht

Center for International Legal Studies

De 3-credit cursus "Erkenning van buitenlandse beslissingen" heeft in feite betrekking op twee verschillende procedures, de "erkenning" van een buitenlands vonnis en de " ... [+]

Erkenning van buitenlandse uitspraken

De 3-credit cursus "Erkenning van buitenlandse beslissingen" heeft in feite betrekking op twee verschillende procedures, de "erkenning" van een buitenlands vonnis en de "handhaving" van dat vonnis op basis van de status die het is toegekend door een nationale rechtbank. In een erkenningsprocedure wordt een rechtbank in het ene land gevraagd om een ​​rechterlijke uitspraak van een rechtbank van een "vreemd" land te aanvaarden en om een ​​uitspraak in wezen identieke vorm te geven zonder de gegrondheid van de oorspronkelijke rechtszaak opnieuw te onderzoeken. In een tenuitvoerleggingsprocedure, als het erkende buitenlandse vonnis een geldbeslissing is en de schuldenaar activa heeft in de ontvangende jurisdictie, krijgt de geslaagde schuldeiser van het vonnis toegang tot alle handhavingsmaatregelen die in het erkennende land beschikbaar zijn om het vonnis uit te voeren. De geglobaliseerde economie zorgt ervoor dat oordelen ook geglobaliseerd worden. Grensoverschrijdende activiteiten veroorzaken grensoverschrijdende geschillen. Grensoverschrijdende geschillen leiden tot grensoverschrijdende procedures voor erkenning en handhaving. Administratiekosten - $ 90.... [-]

Oostenrijk Salzburg Hongarije Boedapest Polen Warschau China Sjanghai  + 4 Meer
Oktober 2019
Engels
8 weken
Online
Lees meer in Nederlands
Justus-Liebig-Universität Gießen

Al onze cursussen zijn bedoeld om kennis over te dragen op de zeer populaire gebieden van internationaal en rechtsvergelijkend recht. De cursussen worden allemaal in het ... [+]

Welkom bij de Amerikaans-Duitse Summer Law SchoolBreng je zomer door in het hart van Europa

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Justus Liebig University Giessen, de Marquette University Law School en de University of Wisconsin Law kijken ernaar uit studenten van over de hele wereld te ontvangen voor de 12e Amerikaans-Duitse Summer Law School in Giessen.

Het programma combineert hoogwaardig onderwijs met een breed scala aan culturele en sociale activiteiten.

Tijdens de vier weken in Giessen studeren de studenten in een vertrouwde omgeving en ontmoeten ze uitstekende docenten en beoefenaars van over de hele wereld. Bovendien hebben ze de mogelijkheid om een Duitse taalcursus te volgen die op verschillende niveaus wordt aangeboden.... [-]

Duitsland Giessen
Juli 2020
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands