Filter
Course
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 Rechten Cursussen in Internationaal handelsrecht 2019/2020

International Trade Law is een rijke, diverse discipline die zakelijke activiteiten treft in alle landen en heeft betrekking op vele belanghebbenden. Een cursus in Internationale Trace wet dekt vaak de internationale verkoop van goederen, de elektronische handel, het vervoer van goederen, geschillenbeslechting, en corruptie, onder andere onderwerpen. Variërend van diploma's aan certificaten voor Cursussen sommige Internationaal Handelsrecht cursussen vereisen een grotere tijdsbesteding dan anderen.

Wat zijn de voordelen van een cursus in internationaal handelsrecht?

Er zijn veel voordelen aan het inschrijven in een cursus in internationaal handelsrecht. De programma's zullen onder meer een grote hoeveelheid van de belangrijkste materiaal om zaken, financiën, handel, administratie en rechten relevant.

Welke carrière met een opleiding in International Trade Law?

Het nemen van een cursus in internationaal handelsrecht opent professionele deuren aan gespecialiseerde advocatenkantoren, internationale organisaties, bedrijven, overheden, rechtbanken en meer. Afgestudeerden van een cursus in de internationale handel wet gaan in de juridische praktijk, consulting, ondernemerschap, leiderschap, administratie en andere geavanceerde functies in hun vakgebied.

Hoeveel kost het om een cursus te nemen in de internationale handel wet?

De kosten van een cursus in internationaal handelsrecht kunnen variëren afhankelijk van het aantal weken of cursus uur, locatie, specialisatie en de universiteit. De financiering van hulp beschikbaar voor kandidaten op een behoefte op basis van of verdienste gebaseerde schaal. Universiteiten zullen meer specifieke informatie te verstrekken op een verzoek, die gemakkelijk kan worden ingediend vanaf deze website.

Wat zijn de vereisten voor een cursus in internationaal handelsrecht?

Eerste vereisten voor een cursus Internationaal Handelsrecht lopen sterk uiteen. Sommige vereisen een diploma secundair onderwijs, terwijl anderen vereisen een undergraduate of graduate niveau graad. Wet cursussen bestaan ​​uit vereiste lezingen, cursussen en schriftelijke examens.

Waarom een online cursus te nemen in de internationale handel wet?

Online wet cursussen zijn een optie voor werkende professionals of mensen met een drukke agenda. Wet cursussen kunnen online worden genomen, met alle benodigde materialen digitaal verstrekt. Veel universiteiten en scholen bieden online cursussen internationaal handelsrecht, het elimineren van de noodzaak om de campus of opoffering werk te reizen in de huidige baan een 's.

Hoe inschrijven voor een cursus in internationaal handelsrecht?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Internationaal handelsrecht

University of Essex Online

Onze PG Dip International Trade and Commercial Law-cursus * biedt een geavanceerde kwalificatie die is ontworpen om voort te bouwen op uw kennis van de PG Cert-programmam ... [+]

Onze PG Dip International Trade and Commercial Law-cursus * biedt een geavanceerde kwalificatie die is ontworpen om voort te bouwen op uw kennis van de PG Cert-programmamodules en ook juridische onderzoeksvaardigheden en -methoden, internationaal goederenvervoer, internationaal privaatrecht, intellectueel eigendomsrecht en internationale commerciële geschillenbeslechting.

De wet is een alom erkend en zeer gerespecteerd onderwerp en de kennis die is opgedaan met ons PG Dip International Trade and Commercial Law biedt u vele mogelijkheden om uw carrière uit te bouwen tot een carrière op hoog niveau in een internationaal advocatenkantoor, multinationale onderneming of overheidsorganisatie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Colchester
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
16 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
University of Essex Online

Onze PG Cert International Trade and Commercial Law cursus * online kan worden bereikt als een stand-alone kwalificatie of gebruikt als een opstap naar onze volledige LLM ... [+]

Onze pg cert internationale handel en handelsrecht Natuurlijk * online kan worden bereikt als een stand-alone kwalificatie of gebruikt als een opstap naar onze volledige LLM. De cursus stelt studenten in staat om gebieden zoals de wet van de wereldhandel organisatie, internationale mededingingsrecht en de internationale verkoop van goederen te verkennen.

De wet is een algemeen erkend en zeer gerespecteerde onderwerp en de opgedane kennis op onze PG Cert International Trade and Commercial Law zullen talloze mogelijkheden voor u om de ontwikkeling van uw carrière een hoog niveau carrière in een internationaal advocatenkantoor, multinational of gouvernementele organisatie.

* De startdatum van deze cursus is nog steeds onderhevig aan de goedkeuring van de universiteit. In het geval dat de goedkeuring niet is verleend op de cursus startdatum, wordt een alternatieve datum aangeboden of een volledige terugbetaling gegeven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Colchester
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
8 maanden
Online
Lees meer in Nederlands