Filter
Course
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Rechten Cursussen in Internationaal Belastingrecht 2019/2020

International Tax Law toont gespecialiseerde kennis van de internationale aspecten van de regels van de nationale belastingwetgeving van de regelgeving, wettelijke, grondwettelijke en common law. Variërend van diploma's aan certificaten voor Cursussen sommige internationaal belastingrecht cursussen vereisen een grotere tijdsbesteding dan anderen.

Wat zijn de voordelen van een cursus in internationaal belastingrecht?

Een cursus in International Tax Law garandeert niet aan beginnen als advocaat, maar het voegt andere waardevolle kwalificaties om een CV

Welke carrière met een opleiding in International Tax Law?

Een student die een opleiding in International Tax Law Afgestudeerden gaan om fiscaal advocaat in internationale bedrijven, adviseert multinationals, optreden als consultant posities in internationale organisaties of bedrijven, en ook verder gaan met het onderwerp te onderwijzen in de academische wereld.

Hoeveel kost het om een cursus in internationaal belastingrecht?

De kosten van een cursus in internationaal belastingrecht kunnen variëren afhankelijk van het aantal weken of cursus uur, locatie, specialisatie en de universiteit. De financiering van hulp beschikbaar voor kandidaten op een behoefte op basis van of verdienste gebaseerde schaal. Universiteiten zullen meer specifieke informatie te verstrekken op een verzoek, die gemakkelijk kan worden ingediend vanaf deze website.

Wat zijn de vereisten voor een cursus in internationaal belastingrecht?

Eerste vereisten voor een opleiding in International Tax Law lopen sterk uiteen. Sommige vereisen een diploma secundair onderwijs, terwijl anderen vereisen een undergraduate of graduate niveau graad. Wet cursussen bestaan ​​uit vereiste lezingen, cursussen en schriftelijke examens.

Waarom een online cursus in internationaal belastingrecht?

Online wet cursussen zijn een optie voor werkende professionals of mensen met een drukke agenda. Wet cursussen kunnen online worden genomen, met alle benodigde materialen digitaal verstrekt. Veel universiteiten en scholen bieden online cursussen internationaal belastingrecht, het elimineren van de noodzaak om de campus of opoffering werk te reizen in de huidige baan een 's.

Hoe inschrijven voor een cursus in internationaal belastingrecht?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Internationaal Belastingrecht

Eötvös Loránd University

De moderne en progressieve syllabus is ontworpen om de studenten de kennis te geven die nodig is om de lopende belastingkwesties van de wereld waarin we leven te begrijpe ... [+]

De moderne en progressieve syllabus is ontworpen om de studenten de kennis te geven die nodig is om de lopende belastingkwesties van de wereld waarin we leven te begrijpen. Ons onderwijzend personeel zorgt voor een gebalanceerd onderwijs in termen van theorie en praktijk. Het programma loopt in samenwerking met uitstekende Europese docenten zoals Prof Dr. Frans Vanistendael (ere-professor van ELTE Law, voormalig academische voorzitter van IBFD, voormalig decaan van KU Leuven België) Prof. Dr. Ekkehart Reimer (Heidelberg University Institute of Public Finance and Tax Law), Prof. Dr. Marco Greggi (faculteit Rechtsgeleerdheid Ferrara), Prof. Dr. Niels Bammens (KU Leuven België), PD Dr. Matthias Valta (waarnemend professor Düsseldorf University) en Dr. Daniel Varro (Postdoc University Assistant University of Vienna).... [-]

Hongarije District V.
September 2020
Engels
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands