Filter
Course
Hongarije Studievorm: Alles Tempo: Alles

Rechten Studies in Hongarije 2020

Terwijl sommige studenten liever klaslokaal online studeren, wet cursussen bieden een grote kans betekende om te verbeteren één 's persoonlijke ontwikkeling en specialistische juridische kennis. Onder de wet natuurlijk paraplu zijn gespecialiseerde gebieden dat de fundamenten en de moderne problemen in verband met onderwerpen zoals de regelgeving theorie en handelsrecht bespreken.

Een LLM (Master of Laws) is een postgraduaat voor studenten recht. Het is meestal bedoeld voor juristen professionals en studenten die willen kennis op een gespecialiseerd gebied wet te krijgen, zoals internationale of fiscaal recht.

Hongarije is een land in Centraal-Europa. Het is gelegen in het Karpaten bekken en wordt begrensd door Slowakije in het noorden, Oekraïne en Roemenië in het oosten, Servië en Kroatië in het zuiden, Slovenië naar het zuidwesten en Oostenrijk in het westen.

Rechten Studies in Hongarije

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Eötvös Loránd University

De moderne en progressieve syllabus is ontworpen om de studenten de kennis te geven die nodig is om de lopende belastingkwesties van de wereld waarin we leven te begrijpe ... [+]

De moderne en progressieve syllabus is ontworpen om de studenten de kennis te geven die nodig is om de lopende belastingkwesties van de wereld waarin we leven te begrijpen. Ons onderwijzend personeel zorgt voor een evenwichtige opleiding in termen van theorie en praktijk. Het programma loopt in samenwerking met uitstekende Europese docenten zoals prof. Dr. Frans Vanistendael (ere-professor van ELTE Law, voormalig academisch voorzitter van IBFD, voormalig decaan van KU Leuven België) Prof. dr. Ekkehart Reimer (Heidelberg University Institute of Public Financieel en fiscaal recht), Prof. Dr. Marco Greggi (Ferrara University Department of Law), Prof. Dr. Niels Bammens (KU Leuven België), PD Dr. Matthias Valta (waarnemend professor Düsseldorf University) en Dr. Daniel Varro (Postdoc Universitair assistent Universiteit van Wenen).... [-]

Hongarije Boedapest
September 2020
Engels
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands