Rechten Studies in Europees recht 2020

Een cursus in Europees recht verwijst naar het grondwettelijk recht, mededingingsrecht, arbeidsrecht, vreemdelingenrecht, mensenrechten en het milieurecht in de EU en de Europese landen. Variërend van diploma's aan certificaten voor Cursussen sommige Europese wet cursussen vereisen een grotere tijdsbesteding dan anderen. Wat zijn de voordelen van een cursus in Europees recht? Het voltooien… Meer informatie

Een cursus in Europees recht verwijst naar het grondwettelijk recht, mededingingsrecht, arbeidsrecht, vreemdelingenrecht, mensenrechten en het milieurecht in de EU en de Europese landen. Variërend van diploma's aan certificaten voor Cursussen sommige Europese wet cursussen vereisen een grotere tijdsbesteding dan anderen.

Wat zijn de voordelen van een cursus in Europees recht?

Het voltooien van een cursus in Europees Recht zal verbeteren carrièrekansen voor mensen met een LLB, LLM, of Juris Doctor diploma, of een bachelordiploma in Europese studies, bijvoorbeeld. Studenten die kiezen voor een studie in een Europese wet zal een verrijkte internationale academische bieden.

Welke carrière met een cursus in Europees recht?

Een cursus in European Law bereidt individuen om te gaan werken voor multinationale overheid en niet-gouvernementele organisaties, internationale advocatenkantoren, bedrijven, universiteiten en andere publieke of particuliere instellingen zoals advocaten, adviseurs, consultants of leraren.

Hoeveel kost het om een cursus in Europees recht?

De kosten van een cursus in Europees Recht kunnen variëren afhankelijk van het aantal weken of cursus uur, locatie, specialisatie en de universiteit. De financiering van hulp beschikbaar voor kandidaten op een behoefte op basis van of verdienste gebaseerde schaal. Universiteiten zullen meer specifieke informatie te verstrekken op een verzoek, die gemakkelijk kan worden ingediend vanaf deze website.

Wat zijn de vereisten voor een cursus in Europees recht?

Eerste vereisten voor een cursus in Europees Recht lopen sterk uiteen. Sommige vereisen een diploma secundair onderwijs, terwijl anderen vereisen een undergraduate of graduate niveau graad. Wet cursussen bestaan ​​uit vereiste lezingen, cursussen en schriftelijke examens.

Waarom een online cursus European Law nemen?

Online wet cursussen zijn een optie voor werkende professionals of mensen met een drukke agenda. Wet cursussen kunnen online worden genomen, met alle benodigde materialen digitaal verstrekt. Veel universiteiten en scholen bieden online cursussen Europees recht, het elimineren van de noodzaak om de campus of opoffering werk te reizen in de huidige baan een 's.

Hoe inschrijven voor een cursus in Europees recht?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Eötvös Loránd University
Budapest, Hongarije

De moderne en progressieve syllabus is ontworpen om de studenten de kennis te geven die nodig is om de lopende belastingkwesties van de wereld waarin we leven te begrijpen. On ... +

De moderne en progressieve syllabus is ontworpen om de studenten de kennis te geven die nodig is om de lopende belastingkwesties van de wereld waarin we leven te begrijpen. Ons onderwijzend personeel zorgt voor een gebalanceerd onderwijs in termen van theorie en praktijk. -
Course
Deeltijd
Engels
sep 2020
30 jun 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here