LAWSTUDIES.NL

Rechten Cursussen in Duitsland 2020

Wet cursussen verkennen zoals alomtegenwoordige onderwerpen zoals handelsrecht, wettelijke theorie en intellectuele eigendom, een paar te noemen. Veel van deze specialisaties cursussen inhouden dat de regelgevende problemen en trends die betrokken zijn bij hun specifieke branche bespreekt.

Degenen die een professionele bachelor in de rechten kan een geavanceerde academische graad in de Masters of Law, die wordt afgekort als LLM na te streven. Om de cursus te nemen, moet u beschikken over een eerste graad in de rechten alsmede uitgebreide ervaring in het veld. Het wordt aangeboden in een aantal landen uit de hele wereld.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Rechten Cursussen in Duitsland

gevonden resultaten Filter

VS - Duitse Summer Law School in internationaal en vergelijkend recht

Justus-Liebig-Universität Gießen
Campus Voltijd 4 weken Juli 2020 Duitsland Giessen

Al onze cursussen zijn bedoeld om kennis over te dragen op de zeer populaire gebieden van internationaal en rechtsvergelijkend recht. De cursussen worden allemaal in het Engels gegeven, combineren onderwijs van hoge kwaliteit met een breed scala aan culturele en sociale activiteiten. Naast het academische gedeelte van het programma, zullen twee driedaagse excursies naar Berlijn en Brussel een praktisch element toevoegen aan de inhoud die in de klas wordt geleerd.

Hessen International Summer University - Innovatie en regelgeving in Pharma

Justus-Liebig-Universität Gießen
Campus Voltijd 4 weken Vraag informatie aan Duitsland Giessen

Het academische deel van ons programma is bedoeld om deelnemers op te leiden in de zeer belangrijke gebieden van innovatie en regelgeving in pharma en MedTech. Vanwege zijn interdisciplinaire oriëntatie (pharma / economics / MedTech / Law elke week) behandelt het programma niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten en jonge professionals die enige voorkennis hebben, bijvoorbeeld op het gebied van recht, economie, management, medicijnen, farma of vergelijkbaar. Naast het academische gedeelte van het programma, zullen twee driedaagse excursies naar Berlijn en Brussel en tweedaagse excursies naar toonaangevende farmaceutische bedrijven een praktisch element toevoegen aan de inhoud die in de klas wordt geleerd.