LAWSTUDIES.NL

Online Rechten Cursussen in Studies bestuursrecht 2020 in Noord-Amerika

Cursussen in de wet en regelgeving zijn grote mogelijkheden voor het schema van iemand. Door het inschrijven in een cursus online of in een klaslokaal, je investeert in de persoonlijke en intellectuele ontwikkeling als je leert over de moderne principes en problemen op terreinen als regelgeving theorie.

 

 

Bestuursrechtwetenschappen houden zich voornamelijk bezig met het onderzoeken van verschillende overheidsbeleid en overheidsvoorschriften. Vaak opgenomen in dit gebied zijn takken van het recht, zoals gezondheidsrecht en verkiezingsprocedures, evenals de kwestie van het risico.

De Verenigde Staten van Amerika algemeen genoemd de Verenigde Staten, is een federale republiek bestaande uit vijftig staten en een federaal district. De 48 aaneengesloten staten en het federale district Washington, DC zijn in eerste Noord-Amerika tussen Canada en Mexico. De staat van Alaska is in het noordwesten van Noord-Amerika, ten westen van Canada en het oosten van Rusland over de Bering Straat, en de staat van Hawaï is een archipel in het midden van Noord-Stille Oceaan. Het land heeft ook vijf bevolkte en negen onbewoonde gebieden in de Stille Oceaan en het Caribisch gebied.

Cursus Online in Studies bestuursrecht in Noord-Amerika

2 Resultaten in Studies bestuursrecht, Noord-Amerika Filter

Voorbereidingscursus LSAT

Magoosh
Online Voltijd Deeltijd 3 - 12 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten Berkeley +1 more

Wij zijn de kortste afstand tussen u en een acceptatiebrief! Verbeter je LSAT-score met minstens 5 punten.

Diploma in juridisch administratief assistent

CDI College
Campus Voltijd 100 uur September 2020 Canada Winnipeg

Op zoek naar een carrière die je een insiders perspectief op het rechtssysteem geeft? Train om een ​​juridisch administratief medewerker te worden! Deze snelle carrière zal je toelaten om een ​​gerespecteerd onderdeel van een juridisch administratief team te worden.