Filter
Course
Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Cursussen 2020 in Afrika

Veel onderwijsinstellingen bieden wet cursussen. Universiteiten bieden vaak deze cursussen ook. Elke mijn omvatten leren opties zoals online instructie andrequired deelname in de klas. Deze soorten cursussen kunnen studenten helpen om hun gebied van legale specialiteit scherpen.

Degenen die een professionele bachelor in de rechten kan een geavanceerde academische graad in de Masters of Law, die wordt afgekort als LLM na te streven. Om de cursus te nemen, moet u beschikken over een eerste graad in de rechten alsmede uitgebreide ervaring in het veld. Het wordt aangeboden in een aantal landen uit de hele wereld.

Zelfs als u ervoor kiest Oost-Afrika's mythologische, betoverende Tanzania, Senegal, land van teranga of Zuid-Afrika, met zijn brede mogelijkheden om te genieten in en serveren, onderzoek in Afrika zal overweldigend zijn.

Rechten Cursus in Afrika

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University of Johannesburg

Deze korte studieprogramma's zijn specifiek ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften die op de werkplek zijn vastgesteld. Toegewijde inzet is vereist van personen ... [+]

“Uitstekende advocaten en een degelijk juridisch systeem zijn voorwaarden voor elke beschaafde samenleving. Het juridische systeem biedt de regels waarbinnen het bestuur van de staat, het bedrijfsleven, individuen en organisaties, inderdaad de hele gemeenschap opereren. In elk land waar de wet oppermachtig is, moeten advocaten wettelijke regels toepassen en optreden als waakhonden om ervoor te zorgen dat iedereen zich houdt aan de normen van de samenleving. Omdat de wet een immense en verreikende rol speelt, bestrijken juridische studies een breed en opwindend veld: de regels van het zware bedrijfsleven en de zakelijke entiteiten die daarin opereren, de bescherming van de mensenrechten, intieme familierelaties, de vervolging van criminelen en de conclusies van contracten, om er maar een paar te noemen. 'Dit zijn de woorden van de decaan van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, prof. LG Mpedi .... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands