Populaire Categorieën

Rechten Cursussen Programma's

Rechten Cursussen

Rechten cursussen zijn ontworpen voor het voorzetten van de persoonlijke ontwikkeling en worden aangeboden door een aantal toonaangevende universiteiten en andere onderwijsinstellingen over de hele wereld.

Cursussen in Recht en Regelgeving hebben vele studievormen beschikbaar, zoals onder meer online, klassikaal, individueel onderwijs of in combinatie met andere studies. Enkelen van de gespecialiseerde gebieden binnen de rechtsgeleerdheid zijn handelsrecht, intellectueel eigendomsrecht, regelgeving theorie en meer. Daarnaast hebben veel sectoren specifieke cursussen die de huidige trends en regelgevende kwesties behandelen die verband houden met hun specifieke branche.

Het aanbod aan verschillende rechten cursussen kan overweldigend zijn - laat dit je niet tegenhouden! Begin jouw zoektocht door hieronder te kijken naar de meest populaire Rechten cursussen.

Nieuw toegevoegde Rechten Cursussen

BAU International Academy of Rome

Direct & Kruisverhoor In Juridische Oefenbaan

April 2, 2017
Direct en kruisverhoor is een wettelijke loop van het strafrecht intensieve trainingsprogramma's Department gecoördineerd door Prof. Dr. Feridun Yenisey, BAU Global Studies Director. Of u nu een student rechten, een nieuwe advocaat of u wilt uw kruisverhoor vaardigheden te verbeteren, zal deze workshop helpen bij het ontwikkelen of verbeteren van de … [+]meest moeilijke proces vaardigheid onder de knie: kruisverhoor. [-]

Central Law Training

Specialist Paralegal Kwalificatie In Het Vennootschapsrecht In Groot-Brittannië (Engeland En Wales, Schotland)

April 25, 2017
… [+]De kwalificatie geeft een uitgebreid overzicht aan van het vennootschapsrecht en bedrijf secretariële werkzaamheden. Het doel van de cursus is om de vaardigheden met betrekking tot de vorming, het beheer en het beheer van particuliere bedrijven te ontwikkelen, en de transacties en procedures meestal uitgevoerd in het kader van hun bedrijfsactiviteiten. [-]

UAM Universidad Autónoma de Madrid - Títulos propios

Afgestudeerde Certificaat In Inkoop Expert En Het Consumentenrecht

Maart 22, 2017
Het is het doel van titel Expert diepgaande kennis van de algemene theorie van de contracten en contracten in het bijzonder (alle breekt om de inhoud van de vakken van titel Expert, die hieronder in dit document worden beschreven). Bijzondere aandacht zal worden besteed aan de toepassing van deze juridische kwesties zijn het maken van de rechtbanken.… [+] Europees privaatrecht zal ook aandacht worden besteed, en hoe zou de algemene theorie van het contract te moderniseren. Modernisering in dat niet alleen de daders, maar ook de Hoge Raad zelf betrokken zijn. [-]

Universiteiten in Nederlanden

Locatie wijzigen

Wat is een Rechten cursus?

Wat is een Rechten cursus?
Rechtencursussen ontwikkelen vakbekwaamheid binnen de rechtsgeleerdheid voor aspirant-advocaten, juristen, juridisch assistenten, analisten en meer. Met een variatie van diploma's tot certificaten of cursussen kunnen sommigen Rechten cursussen meer tijd in beslag nemen dan andere. Iedere rechtencursus focust op een specifiek gebied binnen de rechtsgeleerdheid. Universiteiten in landen met een common law of continentaal rechtssysteem bieden rechtencursussen aan die specifiek zijn voor die rechtssystemen. Veel universiteiten bieden ook internationale rechtencursussen aan, die zich richten op internationaal recht of op vaardigheden die toepasbaar zijn binnen elk rechtsgebied.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een Rechtencursus?
Hoewel alle rechtencursussen verschillend zijn wat betreft onderwerp en functie, heeft iedere cursus zijn eigen specifieke voordelen voor studenten. Over het algemeen bieden rechten cursussen de mogelijkheid om te leren van ervaren docenten. Rechten cursussen zijn intens, uitdagend en up-to-date en geven je zo de meest relevante academische ervaring. Het afronden van een cursus recht toont potentiële werkgevers dat de kandidaat relevante vaardigheden in een bepaald gebied van de rechten heeft, in de rechtspraktijk of in het parajuridische werk.

Wat doen we studeren in een rechten cursus?
Sommige rechten cursussen zijn ontworpen om een ​​bestaand Bachelor of Master diploma in de rechten aan te vullen met specialistische kennis van de juridische praktijk. Cursussen op gebied van internationale Arbitrage, Zeerecht, Common Law Analyse en Taal, Burgerrechten en Familierecht en Energy Law bieden bijvoorbeeld zo'n specialisatie. Andere rechten cursussen zijn bedoeld voor mensen die de juridische sector willen betreden zonder een Bachelor in Recht of Juris Doctor graad. Een Graduate Diploma in de Rechten, Paralegal Diploma Program, Professional Legal Assistant Program of Legal Administratieve Assistenten programma zou de afgestudeerde een kwalificatie geven om in de juridische sector te gaan werken.

Hoeveel kost het om rechtencursussen te volgen?
De kosten van rechtencursussen variëren enorm, afhankelijk van het aantal weken of lesuren, locatie, onderwerp en universiteit. De financiele ondersteuning kan wellicht beschikbaar voor kandidaten op basis van behoefte of verdienste. Universiteiten zullen meer specifieke informatie te verstrekken naar aanleiding van een vraag die vanaf deze website heel makkelijk kan worden ingediend.

Wat zijn de vereisten voor een cursus in rechten?
Toelatingseisen voor een rechten cursussen variëren ook enorm. Sommige vereisen een middelbaar onderwijs diploma, terwijl anderen een graad vereisen op Bachelor of Master niveau. Rechten cursussen bestaan ​​uit verplichte colleges, studievakken en schriftelijke examens. De duur van rechten cursussen kan variëren van een week tot vier jaar, afhankelijk van de universiteit en de cursus.

Waarom een ​​online rechten cursus volgen?
Online rechten cursussen zijn een optie voor werkende professionals of mensen met een drukke agenda. Rechten cursussen kunnen online worden gevolgd waarbij alle benodigde materialen digitaal verstrekt worden. Dit haalt de eis weg om op en neer te pendelen naar de campus om lessen bij te wonen. Het interactieve aspect van online rechtencursussen geeft studenten ook de mogelijkheid om rechtstreeks te communiceren met hun professoren en andere klasgenoten, en verplicht hen om hun gedachten te verwoorden in een heldere, samenhangend geschreven manier.

Waar kan je een cursus in recht volgen?
Rechten cursussen worden aangeboden bij universiteiten op bijna elk continent ter wereld. Of het nu in Argentinië, Nieuw-Zeeland, Canada, Maleisië, Frankrijk, Zuid-Afrika, Samoa of Rusland is, ambitieuze studenten kunnen rechten cursussen vinden in een verscheidenheid van vakgebieden. Er is een scala aan verschillende soorten juridische cursussen, elk met specifieke eisen. Graduate Diploma, Graduate Certificate, diploma's, specialisaties en vele andere soorten rechten cursussen zijn beschikbaar bij topuniversiteiten over de hele wereld. Meer informatie over de rechten cursussen die vandaag rechtstreeks bij LawStudies!