Contractrecht voor bedrijfsleiders

Deze contractrechtcursus zal executives in staat stellen beter te communiceren en effectiever te opereren in de internationale bedrijfsomgeving door hun vermogen om internationale contracten opgesteld in het Engels te lezen, te begrijpen en te beheren.

U begrijpt de basisprincipes van het Engelse contractenrecht en de algemene rechtsbeginselen die ten grondslag liggen aan internationale contracten. U zult kunnen zien hoe dit alles van toepassing is op de manier waarop contracten worden geïnterpreteerd en opgesteld en hoe de contractuele aansprakelijkheid wordt geconstrueerd en geïnterpreteerd.

Deze korte cursus met contractrecht is zeer participatief en biedt je de mogelijkheid om interactief te leren met de cursusbegeleider en elkaar door praktische oefeningen. Er zal ook aandacht zijn voor de eigen contracten van de afgevaardigden en de lopende werkzaamheden gedurende de cursus.

Cursus benodigd heden

  • Onderwijs - Undergraduate-diploma of gelijkwaardig Higher Education-kwalificatie of relevante werkervaring
  • Engels - Common European Framework (CEF) Niveau B2 * of gelijkwaardig (alle onderwijs- en leermaterialen worden alleen in het Engels aangeboden)

* Let op degenen met een B1-niveau Engels en relevant bewijs van verdere studie zal worden overwogen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Laatst bijgewerkt op June 2, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
5 dagen
Voltijd
Prijs
1,790 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019