Studie Recht in China

Recht in China 2018

Bestuderen Law in China
Juridisch Onderwijs in China Universiteiten bieden drie jaar recht programma's in China. Na het afstuderen, de student moet twee of meer jaar ervaring in het werken op juridisch gebied voordat zij in aanmerking komen voor een onderzoek dat slechts twee keer per jaar wordt aangeboden te nemen. Na het succesvol afronden van deze eisen, kan de student een aanvraag voor een advocaat 's-licentie en de praktijk de wet in China. Echter, iedereen kan werken als een procurator of rechter voor een minimaal drie jaar de bar examen af ​​te leggen en uitgegroeid tot een gekwalificeerde advocaat. Met andere woorden, om een advocaat in China niet noodzakelijkerwijs vereist een diploma hoger onderwijs. Collegegeld Veel internationale studenten kiezen ervoor om een graad in China verdienen vanwege de lage collegegeld kosten. Collegegeld voor een drie of vier jaar undergraduate programma zijn tussen de 11.000 en 40.000 Yuan ($ 2000 tot $ 6000 USD). Post graduate programma's zijn niet veel hoger en hebben een gemiddelde kostprijs van 25.000 tot 30.000 yuan.Opnieuw kan verschillen van school naar de andere.
Over China
De People 's Republic of China herbergt meer mensen dan welk land ter wereld, met een geschatte bevolking van 1,4 miljard. Naast het feit dat de wereld 's op een na grootste economie van China is ook de grootste exporteur / importeur van goederen en is lid van de Verenigde Naties sinds 1971. Hoewel China heeft zich gericht op meer kapitalistisch, marktgerichte hervormingen sinds de jaren 1980 , studenten kiest voor de wet in China studeren mag geen problemen tegenkomen dat veel Chinese burgers regelmatig te maken met als resultaat van overheidscontrole. China 's Juridisch systeem Het rechtssysteem van de People ' s Republic of China is complex en bestaat in principe uit de Supreme People 's "procuraat ", de mensen ' s procuratorates, de mensen 's hoven en de Hoge Raad People ' s Court. Volgens de in artikel 129 van de Chinese grondwet, een procuraat is de "staatsorgaan voor wettelijk toezicht " en lijkt vergelijkbaar met de positie vertegenwoordigd door een U.S. aanklager. Echter, een Chinese procuraat gezag heeft die verder gaat dan alleen het onderzoeken en het initiëren van geschillen en zorgt voor begeleiding en uitvoering van de hoven en Uitspraken, alsmede de werking van de Chinese gevangenissen. Omdat China 's uitgestrekte landelijke gebieden, hun justitiële systeem is hiërarchisch in die Basic People ' s Rechtbanken hebben ruim 3000 rechtbanken in elke provincie, die zijn onderverdeeld in meer dan 15.000 kleinere entiteiten genoemd "mensen 's tribunalen " . Deze rechtbanken zijn te vinden in dorpen en steden verspreid over het Chinese platteland. Daarnaast is het aantal gespecialiseerde rechtbanken is in de honderden, met elk van deze rechtbanken omgaan met bos kwesties, maritieme problemen, spoor en de PLA (People 's Liberation Army). Rechtssysteem China 's verschilt het meest opvallend in het feit dat ze niet houden aan het concept van de jurisprudentie.In plaats daarvan worden de meeste rechtszaken niet gebonden aan andere rechtbanken 'beslissingen en kunnen hun eigen unieke resoluties presenteren. Sommige mensen 's rechters kunnen proberen om eerder vastgestelde juridische interpretaties te volgen, maar dit is volledig afhankelijk van de rechter ' s opvattingen over jurisprudentie. Chinese strafrecht dicteren dat de hervorming eerder gevangen te recidivisten is te verkiezen en omvat veroordeling veroordeelde criminelen om vaardigheden, onderwijs en arbeid opleiding zoals beschreven door de gewijzigde Strafrecht Wetboek van 1997.
Universiteiten in China

Universiteiten in China

Feiten over China

Het grootste deel van China is bergachtig. Zijn belangrijkste reeksen zijn de Tien Shan, het Kunlun-keten, en de Trans-Himalaya. In het zuidwesten is Tibet, waar China gevoegd in 1950. De Gobi-woestijn ligt in het noorden. China bestaat uit drie grote rivieren: de Gele Rivier (Huang He), 2109 mijl (5464 km) lang, de Yangtze Rivier (Chang Jiang), de op twee na langste rivier in de wereld op 2432 mijl (6300 km), en de Pearl River (Zhu Jiang), 848 mijl (2197 km) lang.

 

Hoofdstad: Beijing
Officiële Talen: Standaard Chinees
Overheid: Single-partij socialistische staat
Bevolking: 1353821000
Bruto Binnenlands Product: $ 12.405 Biljoen
Valuta: renminbi (yuan) (¥) (CNY)
Tijdzone: (UTC 8)