LAWSTUDIES.NL

Top 4 Certificaten in Studies ondernemingsrecht 2019/2020

Certificaatprogramma's duren over het algemeen tussen negen en 30 studiepunten studietijd en worden vaak binnen een jaar voltooid wanneer studenten voltijds lesgeven. Sommige certificaatprogramma's bieden gespecialiseerde trainingen voor professionals die hopen hun carrière te verbeteren.

Wat is een certificaat in bedrijfsrechtenstudies? Een ondernemingsrechtcertificaat kan studenten voorzien van de nodige kwalificaties om te registreren als handelsmerkadvocaat of kan de kans bieden om door te gaan in een bestaande carrière. De onderwerpen die tijdens deze programma's worden aangeleerd, kunnen onder meer het intellectueel eigendomsrecht, problemen die voortvloeien uit opkomende technologie, principes van octrooien en auteursrechten, bedrijfsmodellen voor immateriële economieën, internationale handel, handelsrecht en handelsmerkinbreuken omvatten.

Degenen met een certificaat in bedrijfsrechtelijke studies hebben vaak verbeterde planningsvaardigheden en een interdisciplinair inzicht in de economie. Deze vaardigheden kunnen waardevol zijn, zowel binnen een juridische carrière als in een persoonlijk leven. Andere voordelen van het voltooien van dit programma zijn de mogelijkheid om scenario's te interpreteren en de juridische gevolgen te beoordelen.

Studenten in deze programma's komen vaak heel verschillende kosten tegen. Scholen met certificaatprogramma's bevinden zich over de hele wereld, wat leidt tot variaties in collegegeld en aanverwante vergoedingen. Toekomstige deelnemers moeten rechtstreeks contact opnemen met scholen voor juiste informatie.

Loopbanen in het ondernemingsrecht kunnen zeer lonend zijn. De aantrekkingskracht van hoge salarissen en zinvolle bijdragen kan enkele hoopvolle professionals beïnvloeden. Degenen die een certificaat in het bedrijfswetenschappelijk studiesprogramma behalen, kunnen werk vinden als merkengemachtigden, mediamanagers, vermogensbeheerders van intellectueel eigendom, IP-juristen, IP-portfoliobeheerders, overheidsregulatoren of beleidsmakers. Andere afgestudeerden kunnen werken als gekwalificeerde advocaten in internationale handels- of handelsrechtadviseurs.

Het voltooien van een certificatieprogramma voor bedrijfsrechtelijke studies kan leiden tot succesvolle carrières in verschillende bedrijfstakken. Er zijn locaties over de hele wereld die deze certificaatprogramma's aanbieden. Veel scholen bieden online-programma's om het gemak van deze cursus verder te vergroten. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

4 Resultaten in Studies ondernemingsrecht Filter

Cursus sportrecht en internationaal sportrecht

E-Learning University of Athens
Online 19 weken Vraag informatie aan Griekenland Athene

De sportwet bestudeert de concepten van sport, sportactiviteiten en sportief leven. Het onderzoekt de problemen die zich voordoen in de sportwereld en bepaalt hun juridische handelspraktijken.

Graduate Certificate in Intellectual Property

University of Technology Sydney
Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar Januari 2020 Australië Sydney +1 more

UTS heeft expertise en een reputatie opgebouwd voor het aanbieden van cursussen die relevant zijn voor de behoeften van octrooi- en handelsmerkberoepen. Het UTS Intellectual Property-programma is het eerste op een Australische universiteit die voldoet aan de volledige onderwijsvereisten voor registratie als geregistreerde Trans-Tasman-octrooigemachtigde in Australië en Nieuw-Zeeland onder de Trans-Tasman IP Attorneys Board, evenals registratie als een Australisch handelskantoor markeert procureur.

Certificaat in cybersecurity en wetgeving inzake gegevensbescherming

Albany Law School
Campus Online 6 - 12 maanden September 2020 Verenigde Staten Albany

Een nieuw volledig online certificaatprogramma in Cybersecurity

Pg cert internationale handel en handelsrecht

University of Essex Online
Online Voltijd 8 maanden Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Colchester

Onze PG Cert International Trade and Commercial Law cursus * online kan worden bereikt als een stand-alone kwalificatie of gebruikt als een opstap naar onze volledige LLM. De cursus stelt studenten in staat om gebieden zoals de wet van de wereldhandel organisatie, internationale mededingingsrecht en de internationale verkoop van goederen te verkennen.