Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 4 Certificaten in Studies ondernemingsrecht 2019/2020

Certificaatprogramma's duren over het algemeen tussen negen en 30 studiepunten studietijd en worden vaak binnen een jaar voltooid wanneer studenten voltijds lesgeven. Sommige certificaatprogramma's bieden gespecialiseerde trainingen voor professionals die hopen hun carrière te verbeteren.

Wat is een certificaat in bedrijfsrechtenstudies? Een ondernemingsrechtcertificaat kan studenten voorzien van de nodige kwalificaties om te registreren als handelsmerkadvocaat of kan de kans bieden om door te gaan in een bestaande carrière. De onderwerpen die tijdens deze programma's worden aangeleerd, kunnen onder meer het intellectueel eigendomsrecht, problemen die voortvloeien uit opkomende technologie, principes van octrooien en auteursrechten, bedrijfsmodellen voor immateriële economieën, internationale handel, handelsrecht en handelsmerkinbreuken omvatten.

Degenen met een certificaat in bedrijfsrechtelijke studies hebben vaak verbeterde planningsvaardigheden en een interdisciplinair inzicht in de economie. Deze vaardigheden kunnen waardevol zijn, zowel binnen een juridische carrière als in een persoonlijk leven. Andere voordelen van het voltooien van dit programma zijn de mogelijkheid om scenario's te interpreteren en de juridische gevolgen te beoordelen.

Studenten in deze programma's komen vaak heel verschillende kosten tegen. Scholen met certificaatprogramma's bevinden zich over de hele wereld, wat leidt tot variaties in collegegeld en aanverwante vergoedingen. Toekomstige deelnemers moeten rechtstreeks contact opnemen met scholen voor juiste informatie.

Loopbanen in het ondernemingsrecht kunnen zeer lonend zijn. De aantrekkingskracht van hoge salarissen en zinvolle bijdragen kan enkele hoopvolle professionals beïnvloeden. Degenen die een certificaat in het bedrijfswetenschappelijk studiesprogramma behalen, kunnen werk vinden als merkengemachtigden, mediamanagers, vermogensbeheerders van intellectueel eigendom, IP-juristen, IP-portfoliobeheerders, overheidsregulatoren of beleidsmakers. Andere afgestudeerden kunnen werken als gekwalificeerde advocaten in internationale handels- of handelsrechtadviseurs.

Het voltooien van een certificatieprogramma voor bedrijfsrechtelijke studies kan leiden tot succesvolle carrières in verschillende bedrijfstakken. Er zijn locaties over de hele wereld die deze certificaatprogramma's aanbieden. Veel scholen bieden online-programma's om het gemak van deze cursus verder te vergroten. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer Lees Minder

4 Resultaten in Studies ondernemingsrecht

E-Learning University of Athens

De sportwet bestudeert de concepten van sport, sportactiviteiten en sportief leven. Het onderzoekt de problemen die zich voordoen in de sportwereld en bepaalt hun juridis ... [+]

Sinds de oudheid werd de waarde van sport, racen en sportethiek gekwalificeerd, inclusief die gepromoot door menselijke waarden die bijdragen aan het creëren van een coherente persoonlijkheid. In deze context werd het noodzakelijk normen te ontwikkelen en een regelgevingskader te creëren om de waarden en idealen van sport te behouden en te bevorderen. Naast zowel sport als lichamelijke opvoeding zijn fundamentele rechten voor ieder mens.

... [-]

Griekenland Athene
Vraag informatie aan
Engels
19 weken
Online
Lees meer in Nederlands
University of Technology Sydney

UTS heeft expertise en een reputatie opgebouwd voor het aanbieden van cursussen die relevant zijn voor de behoeften van octrooi- en handelsmerkberoepen. Het UTS Intellect ... [+]

Het unieke aan deze cursus is dat deze volledig online kan worden uitgevoerd, waardoor studenten niet meer nodig zijn om face-to-face lessen bij te wonen.

Afgestudeerden kunnen onderwerpen kiezen die een goed begrip geven van de principes van: het geregistreerde handelsmerksysteem in Australië en Nieuw-Zeeland, inclusief de bescherming van niet-geregistreerde merken en verwante vormen van bescherming tegen misleidend of oneerlijk handelsgedrag in de octrooienwetgeving in Australië en Nieuw-Zeeland, octrooien systemen, interpretatie en geldigheid van, inclusief de inhoud en implicaties van een octrooischrift en claims, evenals gerelateerde vertrouwelijke informatie en knowhow die hen in staat stelt advies te geven over mogelijke octrooi-, geldigheids- en compliantieontwerpwetgeving en praktijken in Australië en Nieuw Zeeland, zodat ze kunnen adviseren over mogelijke vragen over inbreuk op het ontwerprecht, rechtsgeldigheid en nalevingsprocedures en de regelgeving voor professioneel gedrag van handelsmerkadvocaten en octrooigemachtigden van Trans-Tasman in Australië en Nieuw-Zeeland. Afgestudeerden kunnen ook kiezen uit optionele onderwerpen, waaronder auteursrecht, wereldwijde aspecten van intellectueel eigendomsrecht, intellectueel eigendom en traditionele kennis, intellectuele eigendom en mensenrechten en de commercialisering van intellectuele eigendom.... [-]

Australië Sydney
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
0.5 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Albany Law School

Een nieuw volledig online certificaatprogramma in Cybersecurity ... [+]

Een nieuw volledig online certificaatprogramma in Cybersecurity

begrijp de impact van wetten en beleidhet cyberbeveiligings- en privacyprogramma van een bedrijf of organisatie beoordelenbest practices uit de sector beoordelen, samen met de nationale, federale en internationale cyberbeveiligings- en privacyregels;beslissingen nemen en senior besluitvormers adviseren over hoe een bedrijf of organisatie te oriënteren zich snel aan te passen aan een voortdurend veranderende risico-, compliance-, wettelijke en beleidsomgeving.

Het programma bestaat uit drie cursussen voor een totaal van negen credit-uren en wordt aangeboden in een volledig online, op afstand lerend formaat, waardoor studenten cursussen kunnen volgen op de tijdstippen die het beste passen bij hun schema's. Elke cursus duurt 14 weken om te voltooien en kan gelijktijdig worden gevolgd, zodat alle drie de cursussen in één academisch semester kunnen worden voltooid.... [-]

Verenigde Staten Albany
September 2020
Engels
6 - 12 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Essex Online

Onze PG Cert International Trade and Commercial Law cursus * online kan worden bereikt als een stand-alone kwalificatie of gebruikt als een opstap naar onze volledige LLM ... [+]

Onze pg cert internationale handel en handelsrecht Natuurlijk * online kan worden bereikt als een stand-alone kwalificatie of gebruikt als een opstap naar onze volledige LLM. De cursus stelt studenten in staat om gebieden zoals de wet van de wereldhandel organisatie, internationale mededingingsrecht en de internationale verkoop van goederen te verkennen.

De wet is een algemeen erkend en zeer gerespecteerde onderwerp en de opgedane kennis op onze PG Cert International Trade and Commercial Law zullen talloze mogelijkheden voor u om de ontwikkeling van uw carrière een hoog niveau carrière in een internationaal advocatenkantoor, multinational of gouvernementele organisatie.

* De startdatum van deze cursus is nog steeds onderhevig aan de goedkeuring van de universiteit. In het geval dat de goedkeuring niet is verleend op de cursus startdatum, wordt een alternatieve datum aangeboden of een volledige terugbetaling gegeven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Colchester
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
8 maanden
Online
Lees meer in Nederlands