Certificaten in Studies strafrecht 2020

Een academische verklaring is een kwalificatie of document, meestal gegeven in het secundair onderwijs, dat de voltooiing van een specifieke opleiding of examen aangeeft. Een certificaatprogramma kan bijvoorbeeld voorafgaand aan een associate degree worden uitgevoerd of een postuniversitair certificaat kan worden behaald na het behalen van een bachelordiploma. Wat is een certificaat in strafrech… Meer informatie

Een academische verklaring is een kwalificatie of document, meestal gegeven in het secundair onderwijs, dat de voltooiing van een specifieke opleiding of examen aangeeft. Een certificaatprogramma kan bijvoorbeeld voorafgaand aan een associate degree worden uitgevoerd of een postuniversitair certificaat kan worden behaald na het behalen van een bachelordiploma.

Wat is een certificaat in strafrechtelijke studies? Dit certificaatprogramma biedt een brede blootstelling aan onderwerpen die verband houden met beroepen in het strafrecht. Dit gebied van academische concentratie kan ongeveer een jaar duren om te voltooien met klassenwerk over onderwerpen zoals strafrecht, bewijsvergaring en beleid en procedures. Deelnemers aan het programma kunnen onderwerpen bestuderen zoals kinderen in het juridische systeem, het vierde amendement, witteboordencriminaliteit, federale procesprocedures en strafwetten.

Degenen die een certificaat in strafrechtelijke studies behalen, hebben de neiging om het programma te verlaten met verbeterde organisatorische en communicatieve vaardigheden die nuttig kunnen zijn in vele delen van het leven, zowel persoonlijk als professioneel. Bovendien verlaten studenten over het algemeen het programma met een beter begrip van de wet.

Net als bij andere collegeprogramma's verschillen de kosten van deelname aan een certificaatprogramma van de ene instelling tot de andere. Factoren die van invloed zijn op de kosten, kunnen de duur van het programma zijn, het land waar de school zich bevindt en of studenten beurzen of beurzen hebben verdiend.

Carrières in strafrechtelijke studies zijn vaak beschikbaar in kantoren van openbare aanklagers en vergelijkbare locaties. Veel afstuderende studenten vinden posities in geschillen met een openbaar belang, openbare verdedigers, procureurs voor de verdediging van misdrijven, politieagenten, reclasseringsambtenaren of griffiers. De brede studierichting bereidt studenten vaak voor op vervolgstudies die leiden tot hoogbetaalde carrières als officieren van justitie en rechters. Andere verwante banen omvatten die van forensische wetenschapstechnicus, privé-detective, onderzoeker van de misdaadscène en veiligheidsagent.

Scholen over de hele wereld bieden certificaatprogramma's aan, dus geïnteresseerde studenten kunnen academische mogelijkheden bij hen in de buurt vinden. Andere opties kunnen het volgen van lessen online zijn of deelnemen aan een programma in een ander land. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Polk State College
Lakeland, Verenigde Staten +3 Meer

Het Curriculum Management System (CMS) Law Enforcement Basic Recruit Program biedt werkgerelateerde opleiding bij de instap naar kandidaten voor de rechtshandhaving officer po ... +

Het Curriculum Management System (CMS) Law Enforcement Basic Recruit Program biedt werkgerelateerde opleiding bij de instap naar kandidaten voor de rechtshandhaving officer posities. -
Certificaat Certificaat
Voltijd
Engels
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here