LAWSTUDIES

3 in Rechtenstudies 2020

Certificaatprogramma's kunnen een uitstekende manier zijn om je voor te bereiden op bacheloropleidingen. Door te fungeren als een inleidende basis voor het onderwerp van het programma, geven certificaatprogramma's wetenschappers een voorsprong in hun streven naar uitzonderlijke academische prestaties.

Sommigen vragen zich af, "wat is een certificaat in rechtenstudies?" En waarom, als ze van plan zijn een LLB of JD te voltooien, ze misschien een certificering nodig hebben. Een certificaat van een rechtenstudie kan afhangen van het gevolgde certificaatprogramma, maar in de meeste gevallen houdt het in dat de deelnemers aan het programma worden geïnformeerd over de basiskennis van de juridische praktijk en studie die nodig is om te slagen in een meer geavanceerd rechtsprogramma. Dit certificaat fungeert als een voorbereiding voor het voorbereiden van studenten op de ontberingen van zeer intensieve academische ontwikkeling in programma's op graadniveau. Meer geavanceerde certificaten van rechtenstudies kunnen ook dienen als erkenning voor praktiserende juridische professionals.

Studenten die een certificaat rechten behalen, kunnen een voordeel behalen in hun kritische loopbaanvaardigheden. De belangrijkste van die vaardigheden is het vermogen om duidelijk en in precieze termen te debatteren en te communiceren. Andere waardevolle vaardigheden zijn het opstellen van juridische documentatie en het effectief werken met juridische en rechtsprekende professionals.

Programmakosten worden over het algemeen bepaald op een specifieke basis voor de universiteit. De lengte van het programma en eventueel benodigde materialen kunnen ook van invloed zijn op de totale uitgaven.

Velen die rechtenstudiecertificaatprogramma's volgen, gaan verder met het uitoefenen van het recht als privé- of bedrijfsjurist of juridisch adviseur. Er zijn echter nog een aantal andere opties beschikbaar voor diegenen met een certificaat voor voltooide rechten, waaronder meer onorthodoxe gebieden waar velen misschien niet aan denken. Een certificaat in de rechtenstudies kan bijvoorbeeld waardevol zijn voor een HR-manager, die uitgebreide kennis van het arbeidsrecht nodig heeft. Een ander beroep dat waarde zou halen uit een certificaat is een compliancemanager, die de wet op de gezondheid en veiligheid moet kennen.

Veel universiteiten bieden programma's op de campus aangevuld met online certificeringsprogramma's, waardoor studenten kunnen kiezen tussen studeren in het buitenland, lokaal studeren of een flexibel online programma bijwonen. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Rechtenstudies Filter

CertHE-wet

University of Essex Online
Verenigd Koninkrijk, Colchester + 1 Meer
Certificaat
01 Aug 2020
<
Deeltijd
<
16 maanden
Engels
Online

Als u geïnteresseerd bent om universitaire studies te proberen, kan onze CertHE Law-cursus online worden bereikt als een zelfstandige kwalificatie of worden ingezet als opstap ...

Lees meer

Graduate Certificate in Legal Studies

University of Technology Sydney
Australië, Sydney
Certificaat
01 Jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De Graduate Certificate in Legal Studies voldoet aan de groeiende behoefte aan afgestudeerden in niet-wetenschappen die werkzaam zijn in de publieke en private sector om een ​ ...

Lees meer

Paralegal Certificate Program

Paralegal
Verenigde Staten, Houston
Certificaat
01 Sep 2020
<
Deeltijd
<
8 maanden
Engels
Campus
Online

Het 8 maanden durende Paralegal Certificate-programma biedt studenten 24 semesteruren specialisaties in juridische specialisaties en voldoet aan of overtreft de programmaduurv ...

Lees meer