Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

3 Certificaten in Rechtenstudies 2020

Certificaatprogramma's kunnen een uitstekende manier zijn om je voor te bereiden op bacheloropleidingen. Door te fungeren als een inleidende basis voor het onderwerp van het programma, geven certificaatprogramma's wetenschappers een voorsprong in hun streven naar uitzonderlijke academische prestaties.

Sommigen vragen zich af, "wat is een certificaat in rechtenstudies?" En waarom, als ze van plan zijn een LLB of JD te voltooien, ze misschien een certificering nodig hebben. Een certificaat van een rechtenstudie kan afhangen van het gevolgde certificaatprogramma, maar in de meeste gevallen houdt het in dat de deelnemers aan het programma worden geïnformeerd over de basiskennis van de juridische praktijk en studie die nodig is om te slagen in een meer geavanceerd rechtsprogramma. Dit certificaat fungeert als een voorbereiding voor het voorbereiden van studenten op de ontberingen van zeer intensieve academische ontwikkeling in programma's op graadniveau. Meer geavanceerde certificaten van rechtenstudies kunnen ook dienen als erkenning voor praktiserende juridische professionals.

Studenten die een certificaat rechten behalen, kunnen een voordeel behalen in hun kritische loopbaanvaardigheden. De belangrijkste van die vaardigheden is het vermogen om duidelijk en in precieze termen te debatteren en te communiceren. Andere waardevolle vaardigheden zijn het opstellen van juridische documentatie en het effectief werken met juridische en rechtsprekende professionals.

Programmakosten worden over het algemeen bepaald op een specifieke basis voor de universiteit. De lengte van het programma en eventueel benodigde materialen kunnen ook van invloed zijn op de totale uitgaven.

Velen die rechtenstudiecertificaatprogramma's volgen, gaan verder met het uitoefenen van het recht als privé- of bedrijfsjurist of juridisch adviseur. Er zijn echter nog een aantal andere opties beschikbaar voor diegenen met een certificaat voor voltooide rechten, waaronder meer onorthodoxe gebieden waar velen misschien niet aan denken. Een certificaat in de rechtenstudies kan bijvoorbeeld waardevol zijn voor een HR-manager, die uitgebreide kennis van het arbeidsrecht nodig heeft. Een ander beroep dat waarde zou halen uit een certificaat is een compliancemanager, die de wet op de gezondheid en veiligheid moet kennen.

Veel universiteiten bieden programma's op de campus aangevuld met online certificeringsprogramma's, waardoor studenten kunnen kiezen tussen studeren in het buitenland, lokaal studeren of een flexibel online programma bijwonen. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

3 Resultaten in Rechtenstudies

Paralegal

Het 8 maanden durende Paralegal Certificate-programma biedt studenten 24 semesteruren specialisaties in juridische specialisaties en voldoet aan of overtreft de programma ... [+]

Het 8 maanden durende Paralegal Certificate-programma biedt studenten 24 semesteruren specialisaties in juridische specialisaties en voldoet aan of overtreft de programmaduurvereisten van erkende Paralegal autoriteiten en -organisaties.

Online lessen komen wekelijks samen voor een interactieve live lezing waarin studenten vragen van hun instructeurs kunnen zien, horen en stellen. We brengen het klaslokaal naar je toe. Traditionele campus-gebaseerde lessen zijn ook beschikbaar.

Studenten van Centrum voor Geavanceerde Juridische Studies profiteren van het volgende:

Qualified Faculty - Law specialty cursussen worden gegeven door ervaren advocatenCareer Services - Toegewijde ondersteuning om te helpen bij het zoeken naar een baan na het afstuderenCanvas LMS - Innovatief en intuïtief leerbeheersysteemBlackboard Collaborate Ultra - Zien, horen en praten met uw instructeurs en klasgenoten in realtimeWestlaw - Premiere online juridische onderzoeksdienst voor advocaten en juridische professionalsProDoc - Geavanceerde software voor het geautomatiseerd produceren van juridische documentenMicrosoft Office 365 - Inclusief Word, PowerPoint, Excel, Outlook en meer@ Paralegal .edu email - Uw professionele e-mailadres dat u na uw afstuderen nog moet bewaren... [-]
Verenigde Staten Houston
September 2020
Engels
Deeltijd
8 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of Technology Sydney

De Graduate Certificate in Legal Studies voldoet aan de groeiende behoefte aan afgestudeerden in niet-wetenschappen die werkzaam zijn in de publieke en private sector om ... [+]

De cursus trekt studenten aan uit een breed scala van achtergronden die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun vaardighedenportfolio met een goed begrip van het juridische kader, inclusief professionals uit de verzekeringen, human resources, bank- en financiewezen, managers en beheerders, en docenten van HSC juridische studies.

Deze cursus is vooral nuttig voor accountants en auditors, managers voor bedrijfsontwikkeling, compliance managers, ingenieurs en architecten, financiële adviseurs en planners, IT-professionals, wetshandhavers, paralegals, beleidsmedewerkers in de publieke, private en non-profitsector, projectontwikkelaars en openbare sectormanagers en beheerders (met name degenen die werkzaam zijn bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en Handel, het Ministerie van Justitie en de Schatkist).... [-]

Australië Sydney
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
0.5 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Essex Online

Als u geïnteresseerd bent om universitaire studies te proberen, kan onze CertHE Law-cursus online worden bereikt als een zelfstandige kwalificatie of worden ingezet als o ... [+]

CertHE-wetOver de cursus CertHE Law

Als u geïnteresseerd bent om universitaire studies te proberen, kan onze CertHE Law-cursus online worden bereikt als een zelfstandige kwalificatie of worden ingezet als opstap naar een bachelordiploma. De cursus is ontworpen om u een introductie te geven in het Engelse rechtsstelsel, zowel vanuit een civiel en crimineel perspectief als met betrekking tot belangrijke strafrechtelijke concepten en principes.

De studie is gebaseerd op specifieke juridische kwesties in het kader van cross-functionele modules die uw communicatie-, presentatie-, schrijf-, analytische en kritisch-denkvaardigheden zullen ontwikkelen.

Het recht is een alom erkend en zeer gerespecteerd onderwerp en de kennis die is opgedaan met onze CertHE-wet biedt u vele mogelijkheden om uw loopbaan zowel binnen als buiten het juridische domein verder te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online Colchester
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
16 maanden
Online
Lees meer in Nederlands