Online Certificaat in Recht van Algemeen Belang

Beste Online Certificaten in Recht van Algemeen Belang 2018/2019

Recht van Algemeen Belang

Iedereen die zijn carrièreperspectief wil verbeteren of een opleiding wil volgen, kan zijn kansen op verbetering aanzienlijk verbeteren door een certificaatprogramma te volgen. Deze programma's hebben vaak minder tijd nodig om te voltooien in vergelijking met een bachelor- of masteropleiding.

De LLM in Public Law is bedoeld voor studenten die wil werken op het gebied van Publiek Recht met de overheid en niet-gouvernementele organisaties. Standpunten in internationale wetgeving inzake openbaar belang hebben een hardheidsclausule component zo is, moet een kandidaat van hun aanpassingsvermogen te benadrukken om te werken in minder dan ideale omstandigheden.

Online Certificaat in Recht van Algemeen Belang

Lees meer

Certificaat in cybersecurity en wetgeving inzake gegevensbescherming

Albany Law School
Online Campus 6 - 12 maanden September 2019 Verenigde Staten Albany

Een nieuw volledig online certificaatprogramma in Cybersecurity [+]

Een nieuw volledig online certificaatprogramma in Cybersecurity

begrijp de impact van wetten en beleidhet cyberbeveiligings- en privacyprogramma van een bedrijf of organisatie beoordelenbest practices uit de sector beoordelen, samen met de nationale, federale en internationale cyberbeveiligings- en privacyregels;beslissingen nemen en senior besluitvormers adviseren over hoe een bedrijf of organisatie te oriënteren zich snel aan te passen aan een voortdurend veranderende risico-, compliance-, wettelijke en beleidsomgeving.

Het programma bestaat uit drie cursussen voor een totaal van negen credit-uren en wordt aangeboden in een volledig online, op afstand lerend formaat, waardoor studenten cursussen kunnen volgen op de tijdstippen die het beste passen bij hun schema's. Elke cursus duurt 14 weken om te voltooien en kan gelijktijdig worden gevolgd, zodat alle drie de cursussen in één academisch semester kunnen worden voltooid.... [-]