Certificaten in Jurisprudentie 2020

Een certificaat is een unieke academische prijs die kan worden nagestreefd voor een diploma, na een graad of tijdens een carrière, afhankelijk van het niveau van het programma. Certificaatprogramma's duren meestal een jaar of minder om te voltooien. Wat is een certificaat in jurisprudentie? Het is een educatief programma gericht op de theorie van de wet. Certificaten kijken vaak naar specif… Meer informatie

Een certificaat is een unieke academische prijs die kan worden nagestreefd voor een diploma, na een graad of tijdens een carrière, afhankelijk van het niveau van het programma. Certificaatprogramma's duren meestal een jaar of minder om te voltooien.

Wat is een certificaat in jurisprudentie? Het is een educatief programma gericht op de theorie van de wet. Certificaten kijken vaak naar specifieke aspecten van het juridische systeem om de deelnemers een grondig inzicht in één aspect van het veld te geven. Studenten kunnen hun focus kiezen of de universiteit kan het voor hen bepalen. De exacte cursussen die vereist zijn voor het certificaat kunnen variëren, afhankelijk van het academische niveau van het programma en de aanwezige universiteit. Enkele voorbeelden van cursussen zijn juridische filosofie, rechtbanken en sociaal beleid, en stichtingen in recht en economie.

Studenten die een getuigschrift in de jurisprudentie halen, komen vaak met vaardigheden weg die hen aantrekkelijk maken als kandidaten voor een baan. Bepaalde vaardigheden, zoals communicatie, probleemoplossing en organisatie, kunnen zelfs mensen helpen meer succesvol te worden in hun privéleven.

Certificaten hebben geen universele kosten, dus het kan moeilijk zijn voor aanvragers om een ​​nauwkeurige schatting te krijgen. In feite is de enige zekere manier om een ​​betrouwbare quote over het lesgeld te krijgen, om rechtstreeks contact op te nemen met een school of scholen.

Een beter begrip van jurisprudentie kan studenten helpen hun carrière op juridisch gebied te beginnen. Natuurlijk is er na het afstuderen geen carrièrepad beschikbaar. In plaats daarvan hangt het af van de eerdere opleiding en andere werkervaring van de afgestudeerden. Sommige deelnemers zijn juridische onderzoeksanalisten, rechters, juridische adviseurs, juristen en juridisch adviseurs geworden. De kennis en vaardigheden die tijdens het certificaatprogramma zijn opgedaan, kunnen zelfs dienen als basis voor meer opleiding.

U kunt certificaten bij universiteiten over de hele wereld aanvragen. Sommige programma's worden zelfs online aangeboden. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
University of Technology Sydney
Sydney, Australia

De Graduate Certificate in Professional Legal Practice biedt studenten de mogelijkheid om de praktische juridische training (PLT) -vereisten te voltooien die nodig zijn voor t ... Meer informatie

De Graduate Certificate in Professional Legal Practice biedt studenten de mogelijkheid om de praktische juridische training (PLT) -vereisten te voltooien die nodig zijn voor toelating door het hooggerechtshof van NSW om als advocaat te mogen werken. Het UTS PLT-programma is geaccrediteerd door de vakbond voor beroepsopvolging (LPAB) van het hooggerechtshof van NSW en biedt studenten een universitair niveau van lesgeven, met interactieve oefeningen zoals oefenbanen, gesimuleerde oefentransacties en vaardigheidstraining. Lees Minder
Certificaat
01 January 2020
Voltijd
Deeltijd
Engels
Campus