close

Filters

Resultaten weergeven

Certificaten in Internationaal recht 2020

Een certificaat is een academische prijs die wordt gegeven nadat studenten een programma hebben afgerond dat zich richt op een beperkt onderwerp. Deelnemers kunnen in staat zijn om niet-gegradueerde, afgestudeerde en geavanceerde certificaatcursussen te volgen. De duur van dit programma kan variëren van één semester tot twee jaar. Wat is een certificaat in internationaal recht? Het is een pro… Meer informatie

Een certificaat is een academische prijs die wordt gegeven nadat studenten een programma hebben afgerond dat zich richt op een beperkt onderwerp. Deelnemers kunnen in staat zijn om niet-gegradueerde, afgestudeerde en geavanceerde certificaatcursussen te volgen. De duur van dit programma kan variëren van één semester tot twee jaar.

Wat is een certificaat in internationaal recht? Het is een programma dat is ontworpen om studenten te helpen bij het ontwikkelen van een brede juridische achtergrond, terwijl ze geavanceerde training krijgen in principes en beslissingen die van invloed zijn op het internationale recht. Veel universiteiten hebben een strikt leertraject ontworpen voor dit certificaat, maar elke school kan een beetje anders zijn. De vereiste cursussen kunnen vergelijkbaar zijn met stichtingen in het internationale recht, overgangsjustitie, transnationale intellectuele eigendomsrechten en internationale commerciële arbitrage.

Niet alleen maakt dit onderwijs afgestudeerden beter geschikt voor een juridische carrière, maar de vaardigheden en kennis die ze hebben opgedaan, kunnen zelfs de persoonlijke relaties verbeteren. Veel studenten verbeteren hun communicatie-, redeneer- en organisatievaardigheden tijdens dit type van leren.

De kosten van een certificaat kunnen worden beïnvloed door de locatie van een school, de focus van een programma en de duur van een programma. Omdat er zoveel factoren zijn, kunnen aanvragers mogelijk rechtstreeks contact opnemen met een universiteit voor een juiste schatting.

Mensen die afstuderen met een certificaat in internationaal recht kunnen worden voorbereid op een breed scala aan loopbanen. Veel afgestudeerden worden bijvoorbeeld internationale advocaten of juridische adviseurs voor internationale bedrijven. Niet alle studenten komen echter in deze velden terecht. Anderen kunnen later journalisten, onderzoekers, professoren, rechters, vredestichters of adviseurs worden. Carrièremogelijkheden na het afstuderen kunnen worden beïnvloed door eerdere werk- en opleidingservaring van de geleerden.

Universiteiten over de hele wereld bieden certificaten aan. Mogelijk kunt u zich zelfs aanmelden voor een online programma. Voordat u zich aanmeldt, moet u een certificaatprogramma vinden dat aan uw behoeften voldoet. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Honolulu, Verenigde Staten

Als u een professional uit het midden van de carrière bent die een rechtenstudie heeft van buiten de Verenigde Staten en u graag uw studie verder wilt studeren op non-credit, ... +

Als u een professional uit het midden van de carrière bent die een rechtenstudie heeft van buiten de Verenigde Staten en u graag uw studie verder wilt studeren op non-credit, non-degree basis, dan nodigen wij u uit om een ​​aanvraag in te dienen bij onze Visiting International Professionals (VIP) Programma. Met dit programma kunnen deelnemers een flexibel curriculum opstellen dat past bij hun behoeften, of het nu gespecialiseerd is in een bepaald rechtsgebied of verschillende wetgevingsonderwerpen. -
Certificaat
Voltijds
Engels
sep 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op