Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Duur: Alles

Beste 2 Certificaten in Interdisciplinair Recht 2019

Certificaatprogramma's kunnen als onafhankelijke programma's of als post-graduate certificeringen worden beschouwd die verdere verbetering van bestaand onderwijs aanbieden. Het behalen van een certificaat via een geaccrediteerd programma kan de beroepskwalificaties verder verbeteren.

Dus wat is in het kader van een certificaatprogramma een certificaat in interdisciplinair recht? Het vakgebied van het interdisciplinaire recht richt zich op de interactie van andere disciplines met juridische praktijken en heeft invloed op zowel de interpretatie als de uitvoering van de wet. Dit kan bijvoorbeeld inhouden hoe markt- en economische omstandigheden van invloed zijn op bijvoorbeeld de belastingwetgeving, of hoe veiligheidsvoorwaarden in een specifiek geval van invloed zijn op hoe bepaalde wetten worden geïnterpreteerd en toegepast. Een certificaat in interdisciplinaire wetgeving bestudeert dit samen trouwen van functionele oefengebieden om een ​​duidelijk begrip van hun impact en samenhang te verschaffen.

In een programma voor interdisciplinair recht, kan een student uitstekende vaardigheden verwerven in het begrijpen van onderlinge verbanden en het identificeren van verbindingen tussen gegevenspunten - een waardevolle overdraagbare vaardigheid die op veel gebieden wordt gebruikt. Andere belangrijke vaardigheden in het leven kunnen case-management zijn en de mogelijkheid om jurisprudentie nauwkeurig te interpreteren.

Programmakosten variëren van school tot school en kunnen worden beïnvloed door de beschikbaarheid van de cursus, de locatie en de verschillende cursusduur. Individuele scholen kunnen hierover meer informatie geven.

Het afronden van een certificaat in interdisciplinaire wetgeving kan vele deuropeningen naar potentiële loopbanen openen. Degenen met kennis van interdisciplinaire wetgeving kunnen terecht komen op zeer gespecialiseerde gebieden, zoals werken als een belastingconsulent die interpretatie van belastingwetgeving aan grote bedrijven biedt. Andere mogelijke functies zijn advocaat, beleggingsadviseur en econoom. Elk van deze disciplines vereist een diepgaand inzicht in hoe de praktijk van de wet zich verhoudt tot het bedrijfsleven, de economie en het strafrecht.

Studenten kunnen ervoor kiezen hun ervaring te verbreden door te studeren aan internationale universiteiten of om onderwijs dichter bij huis of via online kanalen te zoeken. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

2 Results in Interdisciplinair Recht

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Dit programma is voornamelijk bedoeld voor afgestudeerden van juridische opleidingen van buiten Canada die geïnteresseerd zijn in het volgen van afgestudeerde juridische ... [+]

Winter 2018 Toepassingen - Gesloten

Aanvragen zijn nu gesloten voor de Winter 2018-intake van het Certificate in Foundations for Graduate Legal Studies.

Dit programma is ontworpen om u de basis te bieden die u nodig hebt voor een succesvolle juridische studie. Studenten in dit programma

onderzoek de grondslagen van het Canadese publieke en private recht in een interactieve klasomgevinghet leren en oefenen van common law juridische, analytische en schrijfvaardigheden door te bouwen van eenvoudige naar meer complexe problemen en documenten, met de mogelijkheid voor kleine groeps- en individuele feedback en tutoringleg de basis voor succesvolle prestaties in LLM-cursussen en in uw toekomstige juridische carrièreVoor wie is dit programma?... [-]
Canada Toronto
September 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Essex Online

Als u geïnteresseerd bent om universitaire studies te proberen, kan onze CertHE Law-cursus online worden bereikt als een zelfstandige kwalificatie of worden ingezet als o ... [+]

CertHE-wetOver de cursus CertHE Law

Als u geïnteresseerd bent om universitaire studies te proberen, kan onze CertHE Law-cursus online worden bereikt als een zelfstandige kwalificatie of worden ingezet als opstap naar een bachelordiploma. De cursus is ontworpen om u een introductie te geven in het Engelse rechtsstelsel, zowel vanuit een civiel en crimineel perspectief als met betrekking tot belangrijke strafrechtelijke concepten en principes.

De studie is gebaseerd op specifieke juridische kwesties in het kader van cross-functionele modules die uw communicatie-, presentatie-, schrijf-, analytische en kritisch-denkvaardigheden zullen ontwikkelen.

Het recht is een alom erkend en zeer gerespecteerd onderwerp en de kennis die is opgedaan met onze CertHE-wet biedt u vele mogelijkheden om uw loopbaan zowel binnen als buiten het juridische domein verder te ontwikkelen.... [-]

Verenigd Koninkrijk UK Online Colchester
Open Inschrijving
Deeltijd
16 maanden
Online
Lees meer in Nederlands