Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Certificaten in Intellectueel Eigendomsrecht 2019/2020

Geleerden die al een bachelor- of masterdiploma hebben behaald, kunnen ervoor kiezen terug te gaan naar school voor een beter begrip van een beperkt onderwerp via een certificaatprogramma. Deze opleiding kan verschillende niveaus hebben, zoals niet-gegradueerden of postdoctoraal. Het kan een jaar duren om het programma te voltooien.

Wat is een certificaat op het gebied van intellectueel eigendomsrecht? Intellectueel eigendomsrecht is de studie van handelsmerken, auteursrechten en octrooien in de muziek-, literatuur- en technologiesectoren. Sommige programma's richten zich op de moeilijkheden die nieuwe technologieën hebben gecreëerd op het gebied van intellectueel eigendom. Omdat dit type certificaatprogramma een breed scala aan kennis kan omvatten, kunnen de exacte vereisten variëren. Sommige studenten kunnen cursussen volgen die lijken op de principes van handelsmerken, intellectueel eigendomsrecht, biotech-octrooirecht, buitenlandse octrooivervalsing en het opstellen van octrooien.

Niet alleen geeft dit onderwijs studenten een beter inzicht in de juridische aspecten van intellectueel eigendom, maar het kan ook verschillende overdraagbare vaardigheden bieden die hun persoonlijke en professionele leven gemakkelijker kunnen maken. Sommige deelnemers kunnen betere vaardigheden voor planning, beoordeling en interpretatie krijgen.

De kosten van een certificaat kunnen worden bepaald door de universiteit, de locatie en de duur van het programma. Als aanvragers een schatting willen, moeten ze mogelijk rechtstreeks contact opnemen met een school.

Er zijn verschillende taken die mogelijk eenvoudiger te verkrijgen zijn met een certificaat op het gebied van intellectueel eigendomsrecht. Studenten kunnen bijvoorbeeld octrooigemachtigden en handelsmerkagentschappen, intellectueel eigendom managers, intellectuele eigendomsadvocaten, auteursrecht consultants en octrooi schrijvers worden. Terwijl afgestudeerden onmiddellijk het loopbaanveld kunnen betreden, kunnen sommigen ervoor kiezen hun opleiding te vervolmaken via een master of PhD. De vooropleiding en werkgeschiedenis van wetenschappers kunnen een rol spelen bij hun keuzes en opties.

Certificaten worden door scholen over de hele wereld aangeboden als online en on-campus programma's. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Intellectueel Eigendomsrecht

University of Technology Sydney

UTS heeft expertise en een reputatie opgebouwd voor het aanbieden van cursussen die relevant zijn voor de behoeften van octrooi- en handelsmerkberoepen. Het UTS Intellect ... [+]

Het unieke aan deze cursus is dat deze volledig online kan worden uitgevoerd, waardoor studenten niet meer nodig zijn om face-to-face lessen bij te wonen.

Afgestudeerden kunnen onderwerpen kiezen die een goed begrip geven van de principes van: het geregistreerde handelsmerksysteem in Australië en Nieuw-Zeeland, inclusief de bescherming van niet-geregistreerde merken en verwante vormen van bescherming tegen misleidend of oneerlijk handelsgedrag in de octrooienwetgeving in Australië en Nieuw-Zeeland, octrooien systemen, interpretatie en geldigheid van, inclusief de inhoud en implicaties van een octrooischrift en claims, evenals gerelateerde vertrouwelijke informatie en knowhow die hen in staat stelt advies te geven over mogelijke octrooi-, geldigheids- en compliantieontwerpwetgeving en praktijken in Australië en Nieuw Zeeland, zodat ze kunnen adviseren over mogelijke vragen over inbreuk op het ontwerprecht, rechtsgeldigheid en nalevingsprocedures en de regelgeving voor professioneel gedrag van handelsmerkadvocaten en octrooigemachtigden van Trans-Tasman in Australië en Nieuw-Zeeland. Afgestudeerden kunnen ook kiezen uit optionele onderwerpen, waaronder auteursrecht, wereldwijde aspecten van intellectueel eigendomsrecht, intellectueel eigendom en traditionele kennis, intellectuele eigendom en mensenrechten en de commercialisering van intellectuele eigendom.... [-]

Australië Sydney
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
0.5 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands