Filter
Certificaat
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Certificaten in Commercieel recht 2019/2020

Certificaatprogramma's, vooral op de rechtenstudies, zijn vaak ontworpen om een ​​aandachtsgebied voor afgestudeerde studenten te bieden. Deze programma's vereisen vaak een fulltime studie gedurende ongeveer een jaar en kunnen leiden tot beterbetaalde posities of kunnen een student helpen bij de overgang van het ene naar het andere rechtgebied.

Wat is een certificaat in handelsrecht? Als een rechtenstudent een bevredigende carrière in de juridische kant van het bedrijfsleven hoopt te verkrijgen, kan een certificaat in handelsrecht die student helpen het doel te bereiken. Studenten kunnen deelnemen aan lessen over onderwerpen zoals het internationale mededingingsrecht en de internationale verkoop van goederen. Andere studiepaden kunnen betrekking hebben op de Wereldhandelsorganisatie of internationale en multinationale zakenwetgeving, overheidsorganisatie en betrokkenheid bij handel, en beginselen van belastingheffing.

Afgestudeerden met een certificaat in handelsrecht hebben vaak veel belangrijke vaardigheden ontwikkeld die gemakkelijk naar de werkplek kunnen worden overgedragen, waaronder vaardigheden op het gebied van communicatie, organisatie en budgettering. Afgestudeerden vinden vaak dat ze professionele vaardigheden hebben ontwikkeld die hun kansen op werk vergroten.

Naarmate potentiële studenten hun kansen onderzoeken om zich in te schrijven voor een certificaatprogramma, zullen ze waarschijnlijk ontdekken dat de kosten van deelname aanzienlijk uiteenlopen. Aanwezigheid en gerelateerde kosten kunnen variëren, afhankelijk van de locatie van de school, de duur van het programma en lokale bronnen.

Bij het afstuderen vinden veel professionals dat ze hun kansen op werk hebben verbeterd en hun verdienvermogen hebben vergroot. Deze afgestudeerden kunnen geïnteresseerd zijn in functies zoals commercieel jurist, bedrijfsjurist, procureur voor commerciële transacties, medewerker voor commerciële geschillen, contractant, vastgoedadvocaat, advocaat voor compliance-generalisten of letselschadeadvocaat. Afgestudeerden kunnen ook op zoek naar gerelateerde banen, zoals financiële analisten of overheidsfunctionarissen.

Het afronden van een certificaattraject voor handelswetgeving kan leiden tot een succesvolle en lonende carrière. Er zijn veel mogelijkheden om deel te nemen aan deze programma's, zowel persoonlijk als online. Meer informatie wanneer u naar uw programma hieronder zoekt en rechtstreeks contact opneemt met het toelatingsbureau van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Commercieel recht

University of Essex Online

Onze PG Cert International Trade and Commercial Law cursus * online kan worden bereikt als een stand-alone kwalificatie of gebruikt als een opstap naar onze volledige LLM ... [+]

Onze pg cert internationale handel en handelsrecht Natuurlijk * online kan worden bereikt als een stand-alone kwalificatie of gebruikt als een opstap naar onze volledige LLM. De cursus stelt studenten in staat om gebieden zoals de wet van de wereldhandel organisatie, internationale mededingingsrecht en de internationale verkoop van goederen te verkennen.

De wet is een algemeen erkend en zeer gerespecteerde onderwerp en de opgedane kennis op onze PG Cert International Trade and Commercial Law zullen talloze mogelijkheden voor u om de ontwikkeling van uw carrière een hoog niveau carrière in een internationaal advocatenkantoor, multinational of gouvernementele organisatie.

* De startdatum van deze cursus is nog steeds onderhevig aan de goedkeuring van de universiteit. In het geval dat de goedkeuring niet is verleend op de cursus startdatum, wordt een alternatieve datum aangeboden of een volledige terugbetaling gegeven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Colchester
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
8 maanden
Online
Lees meer in Nederlands