CertHE-wet

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

CertHE-wet

Over de cursus CertHE Law

Als u geïnteresseerd bent om universitaire studies te proberen, kan onze CertHE Law-cursus online worden bereikt als een zelfstandige kwalificatie of worden ingezet als opstap naar een bachelordiploma. De cursus is ontworpen om u een introductie te geven in het Engelse rechtsstelsel, zowel vanuit een civiel en crimineel perspectief als met betrekking tot belangrijke strafrechtelijke concepten en principes.

De studie is gebaseerd op specifieke juridische kwesties in het kader van cross-functionele modules die uw communicatie-, presentatie-, schrijf-, analytische en kritisch-denkvaardigheden zullen ontwikkelen.

Het recht is een alom erkend en zeer gerespecteerd onderwerp en de kennis die is opgedaan met onze CertHE-wet biedt u vele mogelijkheden om uw loopbaan zowel binnen als buiten het juridische domein verder te ontwikkelen.

Waarom dit onderwerp bestuderen?

Onze online cursus CertHE Law geeft je een flexibele benadering van leren, waardoor je naast je studie kunt werken. Naast vakspecifieke kennis, helpt deze cursus je vaardigheden te ontwikkelen op een aantal gebieden, waaronder onderzoek, presentatie en kritisch denken.

Verwante Cursussen

  • LLB (Hons) Law

Leren en beoordelingen

Online studeren voor uw kwalificatie van het CertHE-recht biedt u de vrijheid om te studeren wanneer en waar het u uitkomt. Je kunt thuis leren, tijdens je lunchpauze of waar dan ook waar je toegang tot internet hebt.

Al onze online niet-gegradueerde cursussen hebben een standaard studieduur die aangeeft hoe lang het duurt voordat je je studie voltooit.

Het is mogelijk om je studie sneller af te ronden dan de standaard cursusduur door modules op bepaalde momenten tijdens je cursus te verdubbelen, maar de minimale studieduur is van toepassing.

Lesmethoden en stijl

In tegenstelling tot een traditionele universitaire omgeving, gebruiken onze online cursussen een virtuele leeromgeving. Het systeem is ontworpen om het leerproces in realtime bij te houden en te beheren en geeft u onmiddellijk toegang tot uw leermateriaal, waar u ook bent.

Dit leerplatform stelt zowel studenten als docenten in staat om actief deel te nemen aan real-time gesprekken en u kunt luisteren en kijken, live lezingen en seminars geven via internet. Studeren wordt volledig online uitgevoerd en het studieprogramma past bij uw werk en persoonlijke verplichtingen.

Je wordt gedurende je online wetcursus ondersteund door een toegewijde studentenadviseur en hebt de mogelijkheid om regelmatig contact te hebben met medestudenten en je mentor.

Beoordelingsmethoden

We hanteren een opdrachtgerichte beoordelingsmethode in plaats van examens. De juridische opdrachten van CertHE zijn gebaseerd op echte werkervaring en worden voortdurend beoordeeld door docenten.

Vanaf het begin van het programma bent u altijd op de hoogte van uw huidige voorlopige rang, zodat u het succes van uw huidige studiemethoden kunt evalueren en duidelijk kunt aangeven welke gebieden verbeterd moeten worden.

Wij zijn van mening dat deze transparantie u de informatie geeft die u nodig hebt om het beste uit uw cursus te halen. We bereiken dit door:

  • uw cijfers duidelijk laten zien in uw cijferlijst, die u kunt raadplegen wanneer u zich aanmeldt op het leerplatform;
  • de snelle doorlooptijd van het werk beoordeeld om ervoor te zorgen dat uw cijferlijst altijd up-to-date is;
  • beoordeling van uw werk doorheen de module in plaats van te wachten op eindexamenexamens;
  • ervoor zorgen dat u regelmatig contact hebt met uw studentenadviseur;
  • de eenvoud en transparantie in het ontwerp van onze beoordelingscriteria.

We hebben ook een beleid om ervoor te zorgen dat het werk van studenten authentiek is. Naast het feit dat alle werkzaamheden frequent worden beoordeeld, gebruiken we een goed ingeburgerd elektronisch controlesysteem om te controleren op plagiaat.

Carriere vooruitzichten

Als u op zoek bent om uw professionele carrière te verbeteren, is online onderzoek een van de meest kosteneffectieve, handige en flexibele manieren om uw kwalificatie te behalen. Je kunt zowel je opleiding als je carrière verbeteren met een diploma van een Britse topuniversiteit, ongeacht geografische locatie, werk of persoonlijke verplichtingen.

We zijn toegewijd aan het verbeteren van de inzetbaarheid van onze afgestudeerden. Onze online cursussen bieden u de mogelijkheid om uw carrièrevooruitzichten te verbeteren en potentieel te verdienen met een combinatie van kernvaardigheden die direct op de werkplek kunnen worden overgedragen.

Carrièrebestemmingen

De juridische kennis die is opgedaan met de CertHE-wet kan voordelen opleveren voor functies op het gebied van financiën, human resources, onderwijs, lokale en centrale overheid, de vrijwilligerssector of het management.

De CertHE-wet kan ook worden gebruikt als een opstap naar studeren voor ons LLB (Hons) -rechtsdiploma, dat wordt erkend als een gekwalificeerde rechtenstudie (QLD) in Engeland en Wales en het is de eerste stap als u overweegt professioneel de wet te gaan beoefenen.

Toelatingseisen

Wij vinden dat onderwijs voor iedereen toegankelijk moet zijn, daarom bieden we een open toegangsweg, wat betekent dat je geen eerdere academische kwalificaties nodig hebt om onze cursus CertHE Law te starten.

U kunt de cursus CertHE Law starten en beoordelen of dit de eerste drie weken goed voor u is. U moet in deze periode uw eerste taak instellen om door te gaan met uw studie.

Als Engels niet uw eerste taal is, moet uw Engels vermogen gelijk zijn aan een IELTS-score van 6,0. Als u geen IELTS of gelijkwaardige kwalificatie bezit, moeten studenten een gratis online Engelse toets doorstaan.

21 dagen geld-terug-garantie

We willen u de gelegenheid bieden om een ​​cursus van University of Essex Online te ervaren voor een proefperiode van 21 dagen. Daarom hebben we onze geld-teruggarantie geïntroduceerd. Als je de cursus start en besluit dat het je de eerste drie weken niet is, krijg je een volledige terugbetaling.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Lees meer

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Lees Minder
Colchester , UK Online + 1 Meer Minder