Bar Vakopleiding PGDip In De Juridische Praktijk Aan De Bar

Manchester Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bar Vakopleiding PGDip In De Juridische Praktijk Aan De Bar

Manchester Metropolitan University

Ontworpen om u te voorzien van de kennis en expertise die u nodig heeft voor een succesvolle carrière als advocaat, zal de BPTC cursus bij Manchester Law School u te voorzien van de strenge academische opleiding op verzoek van de Bar.

Manchester Law School heeft een trotse geschiedenis van het verstrekken van advocaat training in de Noord-West en heeft uitstekende verbindingen naar zowel de lokale advocatuur en de Noordelijke Circuit (Chambers in Cheshire, Liverpool, Manchester en Preston). Beoefenaars van de Northern Circuit bieden extra Advocacy klassen voor studenten en op de hand op regelmatige evenementen om advies te geven over je toekomst als advocaat en het verkrijgen van pupillage.

Kenmerken en voordelen van de cursus

Specialist BPTC faciliteiten
Zich bewust van de uitdagende aard van de advocaat training, de Law School biedt een aantal gespecialiseerde voorzieningen voor het gebruik van studenten op het BPTC programma. Studenten profiteren van gespecialiseerde postdoctorale studie gebieden, persoonlijke kamers kamers, juridische bibliotheken, persoonlijke studie gebieden plus een mock rechtszaal waar de studenten hun advocacy vaardigheden kunnen oefenen in een realistische juridische omgeving.

Voorspraak
Wij zullen u voorzien van de mogelijkheid om uw advocacy vaardigheden aan te scherpen met veel mogelijkheden om de vaardigheden die betrokken zijn te begrijpen en om ze in praktijk te brengen. Onze advocacy sessies veel hoger zijn dan de door de Bar Standards Board (BSB) in te stellen minimum uur en we zijn erg trots op de vaardigheden die onze studenten ontwikkelen tijdens de cursus.

U ontvangt ongeveer 42 uur van de strafrechtelijke en civiele advocacy plus assessments, dat is meer dan drie keer het minimum dat vereist is door de BSB. Wij bieden ook extra klassen met advocaten die in full-time praktijk u meer mogelijkheden om uw advocacy vaardigheden te ontwikkelen.

Extra Professional Programme (APP)
Een innovatief kenmerk van BPTC programma Manchester Law School. De APP overbrugt de kloof tussen studenten en professionele leven, en bereidt u voor op de balie. Er is een hele reeks extra curricula, carrière-het stimuleren van activiteiten die u kunt profiteren. Van gastcolleges die door rechters en griffiers van de kamers, aan Pro Bono kansen, de Student Law Society, mooting en andere nationale competities.

Practitioner Mentor Scheme
Elke camera's Groep is toegewezen hun eigen Practitioner Mentor, een lokaal gevestigde advocaat die staat voor u klaar om u te begeleiden langs het pad om te oefenen.

Mediator Training Programme
We zijn uitsluitend aanbieden van de mogelijkheid om een ​​extra onafhankelijke professionele kwalificatie in bemiddeling door middel van de ADR-groep, normaal gesproken kost £ 2.750 + BTW, zonder extra kosten voor onze BPTC studenten. Het programma is praktisch georiënteerd en gericht op je te rusten met de vaardigheden die je nodig hebt om goed te presteren op bemiddeling - hetzij als vertegenwoordiger of als bemiddelaar - en leidt tot ADR Group Accredited Middelaar Status.

Bekroonde Faculteit omgeving
Bij Manchester Law School heeft u toegang tot een uitstekende faculteit bouwen, wonen ruim studie en IT-zones, laptop balies, cafes en coffeeshops, en gratis WiFi hebben. U profiteert van zeer moderne faciliteiten op onze bloeiende campus ook, in het hart van de tweede stad van het Verenigd Koninkrijk.

Over de cursus

De BPTC richt zich op de ontwikkeling van zeer praktische vaardigheden en voorzien van een innovatieve 'mini-kamers' aanpak, waarmee de echte leven werkmethoden van een advocaat te spiegelen. U zult in een groep (of kamers) met 11 andere studenten worden geplaatst en worden voorzien van een permanente, multimedia-toegerust kamer. U wordt verwacht om 'uit te voeren' regelmatig in de voorkant van je medestudenten aan de ontwikkeling van een sterke werkrelatie vergelijkbaar met een professionele camera's aan te moedigen.

De BPTC begint met een participatief en dynamisch introductieprogramma invoering van studenten om de zeer praktische BPTC, in vergelijking met academische studie. Studenten worden vrijwel direct in de gelegenheid om te netwerken met lokale huisartsen tijdens een teambuilding en sociale gebeurtenis aangeboden. Na deze inductie, de rest van de cursus biedt een combinatie van verplichte vakken en een kans om twee onderwerpen van uw keuze te bestuderen, afhankelijk van uw specifieke carrière ambities.

Je zal ook deelnemen aan carrière vooruitzicht verbeteren van activiteiten, zoals gast praat door rechters en griffiers van de kamers, die alle ideaal voorbereidingen voor BPTC studenten op zoek naar pupillage zijn. Een belangrijk kenmerk van de cursus is het Aanvullend Advocacy Klassen die door de leden van de Noord-Circuit. Elke Chambers groep zal ook lessen op professioneel gedrag te ontvangen van een werkende advocaat optreedt als de groep Practitioner Mentor. U vindt er ook de mogelijkheid om een ​​onafhankelijke bemiddeling kwalificatie winnen ontvangen, als onderdeel van de cursus.

Evenals het runnen van een pro bono juridische regeling biedt studenten mogelijkheden om hun vaardigheden te oefenen op levende juridische projecten, de Law School gaat ook teams van studenten in de nationale competities om hun vaardigheden te testen in realistische situaties.

De BPTC wordt gegeven door een ervaren team van advocaten. U voornamelijk leren door middel van de mini-camera systeem (hetgeen aanzienlijke student voorbereiding) en af ​​en toe door de traditionele lezing. Het onderwijs wordt aangevuld met online bronnen, variërend van zelf-testen middelen en podcasts, om bepleiten demonstraties.

core eenheden

 • Voorspraak
 • Burgerlijk Procesrecht
 • Evidence en Remedies
 • Criminele Litigation Evidence en veroordeling
 • Professionele ethiek
 • advies Schrijven
 • het opstellen
 • Conference Skills
 • Resolutie van geschillen buiten de rechtbank

Electieve eenheden

Er zijn ongeveer acht keuzevakken beschikbare BPTC studenten, waarvan er zes loopt afhankelijk van de populariteit van elke eenheid naar keuze van de u. Voor part-time studie, zullen de vier meest populaire worden geselecteerd.

TYPISCH Toelatingseisen

Om in aanmerking voor een plaats op de BPTC, zul je normaal gesproken twee criteria voldoen:

 • U ontvangt een LLB graad te houden of de GDL-programma hebben afgerond.
 • U zult hebben verkregen van een pass in de Bar proeve van bekwaamheid.

BPTC studenten zijn vooral geselecteerd op academische bekwaamheid en moeten hebben gekregen op zijn minst een 2: 2 op het eerste universitair niveau, of internationaal equivalent, hoewel factoren, zoals betrokkenheid bij het beroep, motivatie en andere vaardigheden zal ook worden overwogen.

Alle BPTC aanbiedingen zijn onderworpen aan de voorwaarde dat de studenten met succes de academische fase van hun opleiding tot tevredenheid van de Bar Standards Board te voltooien en hebben ingeschreven als student lid van een van de Inns of Court.

Internationale studenten verwijzen wij u naar mmu.ac.uk/international~~V. Deze cursus vereist IELTS van 7,5 in alle onderdelen van de test. Let op: dit is een vereiste, dat afwijkt van de universiteit standaard.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op September 28, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
13,930 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Manchester, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
per jaar