Bar Professionele Training Cursus (BPTC)

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Als het uw doel is barrister te worden, biedt BPP University 's Bar Professional Training Course (BPTC) de best mogelijke training. We bieden pleitbezorgings- en conferentiesessies die worden gegeven in groepen van vier, levensechte proefexamens en evaluaties en het grootste aantal keuzevakken van elke aanbieder. Daarnaast haalt onze Carrière-service alles uit de kast om u te helpen het aantal pupillen te beveiligen.

Na het succesvol afronden van onze BPTC, bent u volledig voorbereid op de eisen van het leven als barrister - en komt u in aanmerking om te worden gebeld bij de balie van Engeland en Wales (afhankelijk van het voldoen aan de vereisten van de kwalificerende sessie van uw herberg).

De advocatuur kan veeleisend zijn en een advocaat zijn is niet voor iedereen. Het wordt aanbevolen dat u deze belangrijke informatie leest die is uitgegeven door de Bar Standards Board als u wilt studeren voor de Bar of England and Wales.

De Bar Professional Training Course (BPTC) wordt uitgereikt door BPP University .

Belangrijke informatie

 • Kleine groepssessies - alle praktische pleitbezorging en conferentiesessies worden gegeven in groepen van 4
 • Leer van ervaren beoefenaars met een sterke praktische focus
 • Optie om opinie schrijven en opstellen van beoordelingen
 • Breedste selectie van opties om uit te kiezen, meer dan welke andere provider dan ook
 • Vergroot uw kennis met inleidingen tot collegeslezingen en rechtsbezoeken, zodat u uw toepassingen kunt richten op de meest geschikte kamers voor u
 • Financiering beschikbaar via beurzen, renteloze betalingsplannen en studiefinanciering van Future Finance
 • Krijg vitale werkervaring door echte klanten te adviseren via ons bekroonde Pro Bono Center
 • Oefen je vaardigheden door schijnproces en mooting-evenementen beoordeeld door leden van de rechterlijke macht en beoefenaars
 • Waarheidsgetrouwe beoordelingen in belangenbehartiging en conferentie, met behulp van professionele actoren
 • Waar voor uw geld - alle boeken en leermaterialen zijn inbegrepen in de prijs
 • Proactieve loopbanen ondersteunen om u de best mogelijke kans te bieden om het pupilschap veilig te stellen
 • Zet uw BPP University BPTC om naar een volledige BPP University Masters-graad door een extra 30 credits te behalen

BPTC Career Guarantee

Onze professionele barstraining geeft u de best mogelijke training voor het leven als barrister en we hebben er zoveel vertrouwen in dat we een loopbaangarantie aanbieden.

Als je geen pupillage krijgt binnen zes maanden na het voltooien van je BPTC, kun je een andere kwalificatie bij BPP volgen, ter waarde van maximaal £ 16.500 * inclusief de LPC, gratis. Plaatsen zijn beperkt, dus voor meer informatie over hoe u kunt solliciteren of voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons toelatingscentrum.

Nauw verbonden met het beroep

De focus van de Bar Professional Training Course ligt op praktische ervaring en toepassing, met bijzondere nadruk op belangenbehartiging. Onze behandelend docenten zijn zeer ervaren - sommigen van hen oefenen nog steeds een nauwe band met het beroep uit en zijn ook trainers die door de Inns of Court worden gebruikt.

Innovatieve studiehulpmiddelen

Leermateriaal omvat:

 • Online demonstraties
 • Voorgestelde antwoorden voor schriftelijk werk
 • Live-proefverslagen met professionele acteurs - voor belangenbehartiging en conferentie
 • Digitale opnames waarmee u uw uitvoering wekelijks kunt bekijken
 • Opgenomen revisiecolleges voor alle kleine groepssessies in burgerlijke en strafzaken
 • Het Witte Boek en Archbold Criminal Practice

Studiedata en beoordeling

De full-time BPTC loopt voor een heel academisch jaar - van september tot juni. Je kunt er ook voor kiezen om voor de kwalificatie part-time te studeren, één weekend per maand, over twee jaar.

Voor de voltijdoptie kunnen lessen drie of vier dagen per week worden gepland, met één dag per week gereserveerd voor onderzoek en voorbereiding. Voor de deeltijdoptie is er een driedaags introductieprogramma gevolgd door een weekend met klasstudie per maand.

Je wordt beoordeeld door een combinatie van schriftelijke en mondelinge examens gedurende het jaar. Zowel voor voltijd- als deeltijdstudenten vinden de meeste beoordelingen op weekdagen plaats.

Op de BPP University studenten de mogelijkheid om hun opinie- en redactionele beoordelingen in te tikken in plaats van ze met de hand te schrijven.

Bestudeer onze juridische praktijk van LLM (barristers)

Een nieuw programma dat je de essentiële training geeft die je nodig hebt om een ​​gekwalificeerde advocaat te worden, we zijn trots om onze LLM Legal Practice (Barristers) te lanceren, een geïntegreerd, op de praktijk gericht Masters-programma waarin onze hoog aangeschreven BPTC is opgenomen en die in aanmerking komt voor financiering voor postdoctorale leningen tot £ 10.280 van de Student Loans Company.

Het nieuwe programma combineert de lessen van onze BPTC met een reeks nieuwe modules. Het is een uitdagend en lonend programma, waarmee je meer kennis en vaardigheden kunt verwerven die van grote waarde zijn in de huidige juridische praktijk.

Gratis Masters herladen

We geven je de mogelijkheid om je BPTC te verbeteren en je kwalificatie op te waarderen tot een volledig Masters-diploma zonder extra kosten. Dit betekent dat je, afhankelijk van je onderwerpkeuze, kunt afstuderen met een BPP University LLM Commercial Legal Practice of LLM Legal Practice (Barristers).

Toelatingseisen

De vereisten voor BPP University Postgraduate Diploma in Bar Practice (BPTC) zijn:

 • In aanmerking komende licentiaat in de rechten of niet-wetenschappen plus CPE / GDL (minimum 2: 2)
 • Lidmaatschap van een herberg
 • Een pass in de Bar Course Aptitude Test (BCAT)
 • Vloeiend Engels:

een. een minimale score van 7,5 in elke sectie van de IELTS academische test; of
b. een minimum score van 73 in elk onderdeel van de Pearson Test van Engels (academisch)

Op of voor de registratie moeten studenten uit niet-Engels sprekende landen een certificaat overleggen dat is uitgegeven door een van de bovengenoemde testaanbieders, waarin staat dat ze de vereiste scores hebben behaald in elk deel van de test op dezelfde vergadering. Als alternatief voorspelden de studenten een 2: 1 of 1e klas diploma, die van mening zijn dat ze de taalvereiste kunnen overschrijden, een Skype-interview kunnen aanvragen bij een van de directeuren van BPTC-programma's of hun kandidaat, die kunnen afzien van de vereiste van een certificaat voor registratie.

Certificaten die zijn uitgegeven door een testprovider die de score verifieert die een kandidaat in een van bovenstaande tests heeft behaald, moeten actueel en geldig zijn aan de hand van de regels van die testaanbieder op de datum waarop de kandidaat met het BPTC begint.

Volgend op toegelaten te worden tot het BPTC, moet BPP University mening zijn dat de taalvaardigheid van een student onvoldoende is of dat er twijfel bestaat of enig aspect ervan op het vereiste niveau is, dan moet de student een van de bovenstaande taaltesten op elke fase in de cursus (op kosten van de student) en behaal de vereiste score. Dit recht is onbeperkt ongeacht de eerste taal van de student.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspi ... Lees meer

The University's aims are to promote excellence in professional education by being forward-thinking, progressive and innovative, to bridge the gap between education and professional practice, to inspire and challenge tomorrow's business and professional people in a supportive learning environment. Lees Minder
Manchester , Londen , Abingdon , Birmingham , Bristol , Cambridge , Leeds , Liverpool + 7 Meer Minder