Bachelor of Laws (Honours) (LLBHons)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma beschrijving

De ANU Bachelor of Laws (Honours) is een internationaal gerespecteerde, undergraduate-rechtengraad van wereldklasse.

ANU staat in de top 20 van de wereld voor de studie van de wet (QS World Rankings by Subject 2019/20).

ANU biedt haar niet-gegradueerde studenten een uniek inzicht in de huidige wetgeving en praktijk. Onze onderwijsaanpak combineert academische nauwkeurigheid met praktische expertise. Je krijgt diepgaande kennis over de rol en functie van de wet en ontwikkelt een geavanceerd begrip van hoe de wet bijna elk aspect van onze wereld beïnvloedt en beïnvloedt.

Als student aan de rechten van de ANU, leer je van academici van wereldklasse en gastsprekers met echte professionele ervaring. Kleine klasgroottes bieden studenten meer mogelijkheden om te communiceren en zich bezig te houden met academisch personeel, gastsprekers en andere studenten te bezoeken.

Het honourscomponent van het programma is ingebed in de diplomastructuur om je carrièrevooruitzichten te verbeteren en je een sterke basis te bieden voor postdoctorale studie.

Tijdens je licentiaat in de rechten van de ANU, krijg je talloze kansen om je juridische kennis in praktijk te brengen en praktische ervaring op te doen door middel van een reeks stages, klinische stages, studentenwedstrijden en uitwisselingen in Australië, Azië, het Verenigd Koninkrijk, Europa en de Verenigde Staten. Staten.

Of je nu zelfstandig studeert of het combineert met een andere discipline in het kader van een ANU Flexible Double Degree, de ANU Bachelor of Laws (Honours) zal je voorzien van de juridische kennis en praktische vaardigheden die vereist zijn voor succes op verschillende terreinen.

Als student aan de nationale school van Australië geniet je van kansen die uniek zijn voor het rechtenstudie in de hoofdstad van het land, de stad waar federale wetten en beleidsregels worden opgesteld.

Onze nabijheid van het High Court of Australia, de Commonwealth-rechtbanken en federale agentschappen biedt ongeëvenaarde toegang tot beoefenaars van juridische beroepen, de diplomatieke gemeenschap, leden van de rechterlijke macht en beleidsmakers van de regering, van wie velen ANU-alumni zijn.


Carrière resultaten

ANU heeft het hoogste niveau van afgestudeerde inzetbaarheid van een Australische universiteit.

Wanneer je afstudeert met een licentiaat in de rechten van de ANU, word je een deel van een zeer verbonden netwerk van meer dan 20.000 alumni van de internationale wet die huidige rechters van de High Court, QC's, SC's, parlementsleden, diplomaten, wetenschappers, auteurs en leiders van internationale bedrijven omvat. .


Flexibele dubbele graden bij ANU

U kunt een ANU LLB (Hons) ondernemen als een enkele graad, of de wet combineren met een van de meer dan 30 andere disciplines als onderdeel van een flexibele dubbele graad. Met een flexibele dubbele graad kunt u uw kennis uitbreiden en verdiepen over twee gebieden, bijvoorbeeld recht en internationale betrekkingen, of recht en handel.

Het bestuderen van een flexibele dubbele graad betekent niet dat de werkdruk of de tijd van een enkele graad wordt verdubbeld. De verkorte programmastructuur van de Flexible Double Degree stelt u in staat om twee bachelorgraden te behalen en duurt slechts één jaar langer dan een enkele graad.


Degree structuur

Tijdens je rechtendiploma, zul je een aantal verplichte vakken bestuderen in fundamentele rechtsgebieden, zoals internationaal recht, administratief recht, vennootschapsrecht, strafrecht, contracten, bewijsmateriaal en procesvoering.

Je kunt je diploma ook afstemmen op je interesses en carrièredoelen door keuzevakken te kiezen uit een reeks hedendaagse juridische onderwerpen, waaronder milieu- en klimaatwetgeving, internationale handelswetgeving, financiële markten en overnames, informatietechnologie, internationale veiligheidswetgeving en mensenrechten wet.

Toelating om te oefenen

Door een ANU LLB (Hons) en de vereiste praktische juridische opleiding af te ronden, kwalificeer je je om overal in Australië en in een aantal andere rechtsgebieden, waaronder Nieuw-Zeeland, India, Singapore, Vietnam, Maleisië en Hong Kong, wetgeving te praktiseren.

Deskundig onderwijzend personeel

Met hun bijzondere expertise op het gebied van constitutioneel en administratief recht, internationaal recht, milieurecht, bestuur en nationale veiligheid, leveren onze academische experts nationaal leiderschap op het gebied van onderzoek naar de belangrijkste juridische, regelgevende en bestuurlijke uitdagingen waarmee Australië, de regio Azië-Pacific en de wereld worden geconfronteerd.

Veel van onze deskundige onderzoeksmedewerkers zijn ook bekroonde leraren die toegankelijk zijn en nauw samenwerken met onze studenten om hen te ondersteunen bij hun studie.

Laatst bijgewerkt op May 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Sub ... Lees meer

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Subject, 2018). Lees Minder