Bachelor in de rechten

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De cursus

Lincoln's LLB (Hons) Law degree is ontworpen om een ​​fascinerend en uitdagend studieprogramma te bieden, dat kan dienen als de eerste stap naar een carrière in de advocatuur. Het is bedoeld om studenten te voorzien van de belangrijkste vaardigheden en kennis die hen in staat stellen om door te studeren naar kwalificaties als barristers of advocaten, mochten ze ervoor kiezen om dit te doen.

Studenten hebben de mogelijkheid om na te denken over het beleid en de sociale, politieke, ethische, filosofische en culturele contexten waarin het recht functioneert. Studenten kunnen rechtsgebieden kiezen waar ze een bijzondere interesse hebben naast de kernmodules. Aan het einde van de cursus wordt verwacht dat studenten de kans zullen hebben gehad om een ​​brede juridische opleiding en een dieper inzicht te ontwikkelen in de veranderende en dynamische aard van wetgeving en hoe het in de praktijk werkt.

Hoe je bestudeert

Deze graad biedt studenten de gelegenheid hun kennis van inhoudelijk recht te ontwikkelen en na te denken over de advocatuur. In het eerste jaar worden studenten aangemoedigd om een ​​goed begrip te krijgen van de context van het Engelse rechtssysteem - zijn oorsprong, geschiedenis en praktijken. Studenten hebben de mogelijkheid om het staats- en bestuursrecht, contractrecht en onrechtmatige daad te studeren, terwijl ze belangrijke praktische juridische vaardigheden ontwikkelen, zoals mooting (gesimuleerde gerechtelijke procedures).

De kernmodules in het tweede jaar zijn Strafrecht, EU-recht en Landrecht. Studenten kunnen ook rechtsgebieden kiezen waar ze een speciale interesse hebben, naast de kernmodules. Er zijn veel keuzemogelijkheden, zoals omgevingsrecht, inlichtingen- en beveiligingsrecht en bedrijfsrecht.

In het laatste jaar kunnen studenten leren over equity en trusts en kunnen ze andere modules selecteren, waaronder consumentenrecht, arbeidsrecht, bewijs van wet, recht in de praktijk en internationaal recht. Studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​dissertatie te schrijven of hun vrijwilligerswerk in de door studenten geleide Law Clinic te laten erkennen door een formele, beoordeelde module te ondernemen.

Hoe je wordt beoordeeld

Een verscheidenheid aan beoordelingsmethoden wordt gebruikt om de kennis en het begrip van het vak te testen. Examens omvatten traditionele ongeziene papieren.

Naast examens worden studenten beoordeeld door cursussen die de vorm aannemen van opdrachten, oefeningen, individuele en groepspresentaties en werkboeken. Schriftelijke opdrachten kunnen zijn in de vorm van een diepgaande casestudy, een essay of het schrijven van een recensie. Coursework biedt studenten de gelegenheid om te peilen hoe ze omgaan met verschillende vakgebieden en niveaus van studie voordat ze een examen moeten afleggen.

Met deze evaluatiemethoden kunnen studenten laten zien hoe zij zowel juridische kennis hebben verworven als kritisch kunnen nadenken over het onderwerp. Maar ze laten de student ook toe om te reflecteren op de feedback die wordt gegeven voor een beoordeeld werkstuk en om manieren te bedenken om de kwaliteit van hun werk te verbeteren voordat ze aan het einde van het academische jaar examen afleggen of een ander deel van de cursus proberen.

Het beoordelingsregime biedt studenten ook de mogelijkheid om de verwerving van sleutelvaardigheden aan te tonen. Met schriftelijke opdrachten kunnen studenten aantonen dat ze legale bronnen kunnen selecteren, interpreteren en samenvatten. Bovendien laten de schriftelijke opdrachten van de studenten, evenals examens, hen toe om te laten zien dat ze hun geletterdheid en vaardigheid in het gebruik van technische juridische taal hebben ontwikkeld en dat ze hun vermogen hebben ontwikkeld om een ​​goed argument te produceren op basis van coherentie en logica. De ontwikkeling van mondelinge vaardigheden en het vermogen om overtuigend te zijn, worden beoordeeld aan de hand van presentaties en toelichting.

Kenmerken

Professionele oefening

Het doel van deze cursus is om onafhankelijke, vragende en goed geïnformeerde afgestudeerden te produceren. Studenten worden aangemoedigd om praktische juridische vaardigheden te ontwikkelen door deel te nemen aan competities in mooting en onderhandeling.

Deze vaardigheden worden uitvoerig beoefend in seminars en via de door studenten gerunde Law Society. Daarnaast is er een Universitaire pro bono Law Clinic, waar studenten de mogelijkheid hebben om juridisch advies te geven aan echte mensen in reële situaties, onder toezicht.

Student als producent

Student als producent is een model van onderwijs en leren dat academici en studenten stimuleert om samen te werken aan onderzoeksactiviteiten. Het is een programma dat zich inzet voor leren door te doen.

Het initiatief Student als producent werd geprezen door de QAA in onze recensie van 2012 en is een van de onderwijs- en leerfuncties die de Lincoln-ervaring uniek maakt.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit

Aanvragers hebben ook ten minste vijf GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, die ook Engels moeten bevatten. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder