Bachelor in de rechten van het bedrijfsleven

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De cursus

Deze graad is bedoeld om de fundamentele elementen van de wet te introduceren en biedt studenten die van plan zijn om te werken in een zakelijke omgeving met een stevige waardering van de commerciële en zakelijke context waarin het recht wordt toegepast.

Het wordt steeds relevanter voor afgestudeerden die de advocatuur of het bedrijfsleven binnenkomen om een ​​brede kennis van een breed scala van onderwerpen te hebben. Deze graad is bedoeld om studenten met een bijzondere interesse in de wet te voorzien van commerciële kennis en zakelijke expertise.

Lincoln Law School heeft tot doel een levendige, academische omgeving te bieden en studenten te betrekken bij hedendaagse juridische uitdagingen, en hen toe te rusten met kritische en analytische vaardigheden die van toepassing zijn op een breed scala van beroepen.

Hoe je bestudeert

Studenten van de LLB (Hons) Law for Business kunnen het volledige scala van kernrechtelijke disciplines bestuderen. Dit omvat contractenrecht, recht van onrechtmatige daad, grondwettelijk en administratief recht, grondwet en gelijkheid en trusts.

In de loop van de graad, kunnen de onderwerpen omvatten een inleiding tot de wet en het bedrijfsleven, vennootschapsrecht en financiële wetgeving, recht van zakelijke transacties en bedrijfsbeheer voor advocaten: strategie en werking.

Contacturen en lezen voor een graad

Studenten aan dit programma leren van academische medewerkers die vaak bezig zijn met internationaal toonaangevend of internationaal excellent onderzoek of professionele praktijken. De contacttijd kan bestaan ​​uit workshops, praktische sessies, seminars of lezingen en kan variëren van module tot module en van academie tot jaar. Tutorialsessies en projectbegeleiding kunnen de vorm aannemen van één-op-één engagement of kleine groepsessies. Sommige cursussen bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan externe bezoeken en veldwerk.

Het is nog steeds zo dat studenten voor een diploma lezen en dit betekent dat naast de geplande contacturen, studenten verplicht zijn om deel te nemen aan een onafhankelijk onderzoek. Dit stelt u in staat om te lezen rond een onderwerp en om u voor te bereiden op lezingen en seminars door breder lezen, of om vervolgopdrachten, zoals opdrachten of revisie, te voltooien. Als algemene gids is de hoeveelheid onafhankelijk onderzoek vereist door studenten aan de University of Lincoln dat van elk uur in de klas verwacht wordt dat je ten minste twee tot drie uur besteedt aan een onafhankelijke studie.

Hoe je wordt beoordeeld

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln over feedback op beoordeling heeft tot doel ervoor te zorgen dat academici de cursisten binnen de cursus snel feedback geven - meestal binnen 15 werkdagen na de datum van indiening (tenzij anders vermeld hierboven).

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit

Aanvragers hebben ook ten minste vijf GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, die ook Engels moeten bevatten. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder