Bachelor in de rechten en criminologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De cursus

De LLB (Hons) Law and Criminology degree houdt zich bezig met de regels volgens welke de samenleving is georganiseerd, hoe ze kunnen worden veranderd en wat er gebeurt als ze worden verbroken. Het is ontworpen om een ​​beroep te doen op studenten met uitstekende probleemoplossende vaardigheden die graag debatteren en kritiseren.

Criminologie is een interdisciplinair veld dat steunt op sociologie, antropologie, psychologie en de wet, en de cursus is bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden om goed gekwalificeerd af te studeren voor een breed scala aan loopbanen.

Criminologie is een gevestigde discipline bij Lincoln. Het combineert wetenschap, sociale wetenschappen en politiek met specialistische gebieden zoals jeugdcultuur, mensenrechten, verzet, strafbeleid en oorlogsmisdaden.

Hoe je bestudeert

De major Law vormt tweederde van deze gezamenlijke cursus, die studenten de mogelijkheid biedt om juridische vaardigheden en degelijke kennis van de professioneel vereiste fundamentele rechtsgebieden te ontwikkelen. Het resterende deel van de cursus bestaat uit criminologische modules, waaronder de toepassing Criminologie, Beelden van Criminaliteit en Criminal Justice en Human Rights (Social Sciences).

In het eerste jaar hebben studenten de mogelijkheid om belangrijke sociale wetenschappen, sociale kwesties en rechtvaardigheid te bestuderen, evenals de context van het Engelse rechtssysteem - zijn oorsprong, geschiedenis en praktijken.

Onderwerpen van het tweede jaar zijn de toepassing van criminologie en de manier waarop bevindingen zich vertalen in beleid, strafrecht, het recht van de Europese Unie en het grondrecht.

In het laatste jaar van het diploma, studeren de studenten equity en trusts en penologie en strafrechtelijk beleid en zullen ze naar verwachting een uitgebreid proefschrift produceren in een gebied naar keuze.

Lezingen zijn bedoeld om een ​​gids voor een onderwerp te geven, belangrijke gebieden te belichten en informatie te verstrekken over zaken die misschien niet direct beschikbaar zijn vanuit andere bronnen. Seminars worden normaal eenmaal per week gehouden voor elke module. Seminars zijn ontworpen om een ​​forum te vormen voor discussie en debat en zijn meestal gebaseerd op het voorbereiden van een antwoord op een probleem of een discussieonderwerp.

Hoe je wordt beoordeeld

Naast examens worden studenten beoordeeld door cursussen die de vorm aannemen van opdrachten, oefeningen, individuele en groepspresentaties en werkboeken. Schriftelijke opdrachten kunnen zijn in de vorm van een diepgaande casestudy, een essay of het schrijven van een recensie. Cursussen hebben tot doel studenten een belangrijke gelegenheid te bieden om te peilen hoe ze omgaan met verschillende vakgebieden en niveaus van studie voordat ze een examen moeten afleggen.

Beoordeling Feedback

Het beleid van de University of Lincoln het gebied van beoordelingsfeedback is erop gericht ervoor te zorgen dat academici de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren - meestal binnen 15 werkdagen na de inzenddatum.

Beoordelingsmethoden

De manier waarop studenten op deze cursus worden beoordeeld, kan per module verschillen. Voorbeelden van beoordelingsmethoden die worden gebruikt, omvatten cursussen, zoals schriftelijke opdrachten, rapporten of proefschriften; praktische examens, zoals presentaties, uitvoeringen of observaties; en schriftelijke examens, zoals formele examens of tests in de klas. De weging die aan elke beoordelingsmethode wordt gegeven, kan per academisch jaar variëren. De University of Lincoln doel ervoor te zorgen dat medewerkers de beoordelingen van de cursus meteen aan studenten retourneren.

Toelatingseisen

  • GCE Advanced Levels: BBC
  • Internationaal baccalaureaat: 29 punten algemeen
  • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit

Aanvragers hebben ook ten minste vijf GCSE's nodig bij graad 4 (C) of hoger, die ook Engels moeten bevatten. Equivalente kwalificaties van niveau 2 kunnen ook worden overwogen.

EU- en internationale studenten van wie de eerste taal geen Engels is, hebben Engelse taal IELTS 6.0 nodig met niet minder dan 5,5 in elk element of equivalent http://www.lincoln.ac.uk/nederlandsevereisten

De universiteit accepteert een breed scala aan kwalificaties als basis voor deelname en zal sollicitanten met een mix van kwalificaties overwegen.

We overwegen ook sollicitanten met uitgebreide en relevante werkervaring en geven speciale individuele aandacht aan degenen die niet voldoen aan de standaard toegangskwalificaties.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Lees Minder