Read the Official Description

Of je nu een cliënt in de rechtszaal verdedigt, een uitspraak in een sporttribunaal uitdaagt, een zaak ontwikkelt om het milieu te beschermen of een carrière als bedrijf wilt starten, een diploma rechten is een ongelooflijk nuttige kwalificatie om te hebben.

Omdat wetten van invloed zijn op zo veel aspecten van ons leven, is een juridische opleiding ontworpen om u te voorzien van de fundamenten van een goede juridische praktijk. Bovendien betekent onze inzet voor ethiek, sociale rechtvaardigheid en op ervaring gebaseerd leren bij Southern Cross dat onze rechtenstudenten worden blootgesteld aan een breed scala aan leermogelijkheden die niet bij veel andere universiteiten te vinden zijn.

Deze vierjarige cursus biedt u de vaardigheden om een ​​juridische carrière te beginnen en te oefenen als advocaat, en bereidt u ook voor op een breed scala aan carrières in bedrijfsmanagement, filantropische organisaties of de privésector.

Carrièremogelijkheden

Als barristers of advocaten; of in rechtsgebieden in particuliere, zakelijke of overheidsorganisaties. Tijdens hun loopbaan kunnen afgestudeerden een specialisatie verder ontwikkelen op vele rechtsgebieden, zoals familierecht, testamenten en vermogensplanning, strafrecht, ondernemingsrecht, onroerend goed en overdrachtsrecht, stedenbouw en milieurecht, arbeids- en arbeidsverhoudingen, handelsrecht, compensatierecht, amusementsrecht en sportrecht.

Professionele erkenning

Zowel de Bachelor of Laws undergraduate entry en graduate entry voldoen aan de academische eisen voor toelating tot de advocatuur. Professionele toelatingsautoriteiten vereisen ook rechten afgestudeerden van alle universiteiten om praktische juridische opleiding te volgen of vergelijkbaar met de praktijk als een advocaat.

Studenten die van plan zijn om buiten Australië recht te praktiseren, moeten de toelatingsinstantie van het betreffende land raadplegen om hun toelatingseisen te bevestigen.

Professionele plaatsing

Rechtenstudenten kunnen vrijwillige juridische ervaring en professionele plaatsing bij advocatenkantoren of kantoren verrichten om hun praktische juridische vaardigheden te ontwikkelen en hun professionele netwerken te ontwikkelen.

Grote studiegebieden

Studenten studeren kerneenheden en selecteer een aantal eenheden uit een uitgebreide reeks keuzevakken om aan hun carrièreambities te voldoen. Kerneenheden omvatten gebieden zoals civielrechtelijke geschillen en procedures; The Philosophy of Law; Milieuwet; Professioneel gedrag; Evidence; en Australische strafwet. Keuze-eenheden kunnen gebieden omvatten die zo uiteenlopend zijn als Cyberlaw; Entertainmentwetgeving; victimologie; Mensenrechten; Public Interest Advocacy; Race en de wet; Dierenrecht; en ecologische jurisprudentie.

Honours is ingebed in de Bachelor of Laws-graad en vereist de voltooiing van twee specifieke Law-eenheden naast een hoge academische prestatie in het algemeen.

Evaluatiemethoden

De beoordelingsmethoden die in deze cursus worden gebruikt, variëren van eenheid tot eenheid. Ze kunnen onderzoeksvoorstellen, onderzoeksessays, rapporten, mondelinge en schriftelijke presentaties, casestudy's, online- en klasdeelname en examens omvatten. De weging van beoordelingspunten tussen opdrachten en examens varieert ook.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan lesmethoden, waaronder face-to-face lezingen en tutorials. Sommige eenheden bieden online activiteiten, lessen, vooraf opgenomen en / of live lezingen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

De online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen online vooraf opgenomen en / of live lezingen, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Aanwezigheid op een workshop op de campus voor de unit Professioneel gedrag is een vereiste voor de bachelor in de rechten voor zowel on-campus als online studenten. Tijdens de workshop ontmoeten studenten de belangrijkste vertegenwoordigers van de advocatuur die zich bezighouden met kwesties van hedendaagse juridische praktijk en professioneel gedrag.

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by Southern Cross University »

Last updated March 2, 2018
Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Mar. 4, 2019
Duration
4 - 8 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
26,000 AUD
By locations
By date
Begindatum
Mar. 4, 2019
Einddatum
Mar. 4, 2023
Application deadline
Begindatum
Mar. 4, 2019
Einddatum
Mar. 4, 2023
Application deadline

Mar. 4, 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Mar. 4, 2023
Location
Application deadline
Einddatum
Mar. 4, 2023