Bachelor in de rechten (afgestudeerd)

Southern Cross University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de rechten (afgestudeerd)

Southern Cross University

Of je nu een cliënt in de rechtbank verdedigt, een uitspraak in een sporttribunaal uitdaagt, een zaak ontwikkelt om het milieu te beschermen of een carrière als bedrijf wilt starten, een diploma rechten is een ongelooflijk nuttige kwalificatie om te hebben.

De graduate entry Bachelor of Laws aan Southern Cross University is een driejarige opleiding die voldoet aan de vereisten voor toelating als advocaat in heel Australië. Sommige afgestudeerde studenten kunnen kiezen om zich te specialiseren in rechtsgebieden die relevant zijn voor hun eerdere opleiding.

Omdat wetten van invloed zijn op zo veel aspecten van ons leven, is een juridische opleiding ontworpen om u te voorzien van de fundamenten van een goede juridische praktijk. Bovendien betekent onze inzet voor ethiek, sociale rechtvaardigheid en op ervaring gebaseerd leren bij Southern Cross dat onze rechtenstudenten worden blootgesteld aan een breed scala aan leermogelijkheden die niet bij veel andere universiteiten te vinden zijn.

Deze cursus biedt je de vaardigheden om een ​​juridische carrière op te starten en als advocaat te oefenen, en bereidt je ook voor op een breed scala aan carrières in bedrijfsmanagement, filantropische organisaties of de privésector.

Een klein aantal eenheden omvat verplichte workshops op de campus voor alle studenten.

Carrièremogelijkheden

Als barristers of advocaten; of in wetsgerelateerde gebieden in particuliere, zakelijke of overheidsorganisaties. Tijdens hun loopbaan kunnen ze een specialisatie verder ontwikkelen op vele rechtsgebieden, zoals familierecht, testamenten en estate planning, strafrecht, ondernemingsrecht, eigendom en overdrachtsrecht, stedenbouw en milieurecht, arbeids- en industriële betrekkingen, handelsrecht, compensatierecht, amusementsrecht en sportrecht.

Professionele erkenning

De Bachelor of Laws graduate entry voldoet aan de academische eisen voor toelating tot de advocatuur. Professionele toelatingsautoriteiten vereisen ook rechten afgestudeerden van alle universiteiten om praktische juridische opleiding te volgen of vergelijkbaar met de praktijk als een advocaat.

Studenten die van plan zijn om de wet buiten Australië te praktiseren, moeten contact opnemen met de toelatingsinstantie van het betreffende land om hun toelatingseisen te bevestigen.

Professionele plaatsing

Rechtenstudenten kunnen vrijwillige juridische ervaring en professionele plaatsing bij advocatenkantoren of kantoren verrichten om hun praktische juridische vaardigheden te ontwikkelen en hun professionele netwerken te ontwikkelen.

Grote studiegebieden

Studenten studeren kerneenheden, plus selecteer keuzevakken om aan hun carrièreambities te voldoen. Kerneenheden omvatten gebieden zoals civielrechtelijke geschillen en procedures; The Philosophy of Law; Milieuwet; Professioneel gedrag; Evidence; en Australische strafwet. Keuze-eenheden kunnen gebieden omvatten die zo uiteenlopend zijn als Cyberlaw; Entertainmentwetgeving; victimologie; Mensenrechten; Public Interest Advocacy; Race en de wet; Dierenrecht; en ecologische jurisprudentie. Er is een volledige lijst met eenheden op het tabblad cursusstructuur.

Honours is ingebed in de Bachelor of Laws-graad en vereist de voltooiing van twee specifieke Law-eenheden naast een hoge academische prestatie in het algemeen.

Evaluatiemethoden

De beoordelingsmethoden die in deze cursus worden gebruikt, variëren van eenheid tot eenheid. Ze kunnen onderzoeksvoorstellen, onderzoeksessays, rapporten, mondelinge en schriftelijke presentaties, casestudy's, online- en klasdeelname en examens omvatten. De weging van beoordelingspunten tussen opdrachten en examens varieert ook.

Leer methodes

On-campus studenten ervaren een verscheidenheid aan lesmethoden, waaronder face-to-face lezingen en tutorials. Sommige eenheden bieden online activiteiten, lessen, vooraf opgenomen en / of live lezingen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

De online studieoptie is zeer interactief en streeft naar samenwerking en gemeenschapszin. Studenten kunnen online vooraf opgenomen en / of live lezingen, elektronisch studiemateriaal, workshops, online discussieforums en virtuele lessen ontvangen. De methode van lesgeven kan variëren van eenheid tot eenheid.

Aanwezigheid op een workshop op de campus voor de unit Professioneel gedrag is een vereiste voor de bachelor in de rechten voor zowel on-campus als online studenten. Tijdens de workshop ontmoeten studenten belangrijke vertegenwoordigers van de advocatuur die zich bezighouden met kwesties van hedendaagse juridische praktijk en professioneel gedrag. Ga voor meer informatie naar juridische workshops.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 4, 2019
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
26,000 AUD
Information
Deadline
Jan. 20, 2019
Locations
Australië - Bilinga, Queensland
Startdatum : Mar. 4, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Australië - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Mar. 4, 2019
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Dates
Mar. 4, 2019
Australië - Bilinga, Queensland
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022
Australië - Lismore, Nieuw-Zuid-Wales
Aanmeldingslimiet Jan. 20, 2019
Einddatum Mar. 4, 2022