Bachelor ondernemingsrecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor Business Law

De Bachelor in Business Law (LL.B.) in afstandsonderwijs IUBH baant u de weg naar een indrukwekkende carrière in de gecombineerde gebied van bedrijfskunde en de focus van de wet.

Onze afstandsonderwijs stelt zich flexibel in uw dagelijkse situatie. We hebben geen beperkingen, vaste inschrijving of bezette plaatsen. Onze docenten zijn je altijd bij de hand.

Alle studenten die zich inschrijven, ontvangt ook een iPad Mini Retina *. Zo heeft u uw scripts, instructievideo's en podcasts altijd. * Actie afhankelijk van de periode, zie www.iubh-fernstudium.de/iPad

Feiten over het afstandsonderwijs Bachelor (LL.B.) Business Law

 • Graad: Bachelor of Laws (LL.B.)
 • Duur van de studie: ofwel 6, 8 of 12 semesters
 • Taal: Duits
 • Studiepunten: 180 ECTS
 • TESTEN: 4-6 examens per semester, op te slaan op 36 studiecentra in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland of wereldwijd via 130 Goethe Instituten. Zelfs puur online gebaseerd mogelijk!
 • MONSTER PROGRAMMA: gratis 4 weken proefversie
 • UITBREIDING: gratis
 • Toelatingseisen: (technische) middelbare school of certificaat heeft opgesteld master of een minimum 2-jarige opleiding met 3 jaar professionele ervaring.
 • Accreditatie: FIBAA, ZFU (registratienummer 158614)
 • STUDIE START: allen tijde

Toekomstperspectief voor aspirant bedrijfsjuristen

Carrière Bachelor Business Law Zaken juristen in het bedrijfsleven eerste aanspreekpunt voor contractuele en wettelijke zakelijke transacties. Voornamelijk bedrijfsjuristen zijn werkzaam in de juridische afdelingen van bedrijven, daarnaast zijn er vele manieren, bijvoorbeeld om te werken in financiën, verkoop, inkoop en human resources afdelingen of zelfs in grote fiscale consulting en auditing. Door haar bedrijfsvoering en juridische kennis waar te nemen dat ze in staat zijn specialist en leidinggevende posities in een groot aantal bedrijven in verschillende sectoren. De combinatie van het bedrijfsleven en de wet stelt hen in staat om juridische afdelingen uit te voeren om risicogebieden te analyseren en te evalueren en te creëren commerciële contracten, juridisch te controleren en uit te voeren contractonderhandelingen met zakelijke partners.

Vereisten voor studie

Het afstandsonderwijs Bachelor (LL.B.) Business Law is in principe geopend toelating. Van uw kant van slechts één universiteit toelating is dus vereist voor inschrijving.

Studeren met (gespecialiseerde) Abitur

Als een aanvrager van een toelating tot de universiteit diploma (Abitur) of technische hogeschool (technische middelbare school) kunt u onmiddellijk en zonder toelatingsexamen in te voeren in de undergraduate studies aan de IUBH.

Studeren zonder Abitur

Zelfs zonder (technische) de middelbare school is een entry mogelijk als u de volgende ervaring te brengen:

 • Een ten minste twee jaar beroepsopleiding en
 • ten minste drie jaar professionele ervaring.

Ook het certificaat van een master of een loopbaan (z. B. als IHK Fachwirt / in) geven recht op start te bestuderen.

proef Course

Een voorbeeld van een programma (die niet moet worden verward met de gratis vier weken durende proef studie voor alle studenten) is noodzakelijk! Weet je middelbare school beschikt niet over een (professionele), en je opleiding / beroep heeft geen zakelijke achtergrond, of de focus van je training / beroepsactiviteit niet specifiek van toepassing op één van onze bacheloropleidingen. Dat zou het geval zijn als je was opgeleid als een chef-kok, monteur of opvoeders. Als deze training moet ten minste twee jaar zijn en je bovendien verfügst meer dan drie jaar ervaring, een vermelding van steekproef studie in opleiding van uw keuze de bacheloropleiding is mogelijk.

Dit omvat de eerste drie semesters van de studie en eindigt automatisch wanneer deze tijd twee derde van de geplande cursussen of Modules zijn met succes afgerond. Je studeert dan verder regelmatig.

Details betreffende de vergunning Voel je vrij om te verwijzen naar onze studie examenreglement. Of, nog beter, je jezelf met onze studiebegeleiding in samenhang, het zoals beschreven u de mogelijkheden van het bestuderen zonder school.

Toelating tot Steuerberaterprüfung

Na afronding van de studies in het handelsrecht en 3 jaar professionele ervaring is het toegestaan ​​om Steuerberaterprüfung.

De professionele ervaring moet afkomstig zijn uit het gebied van belastingen (bv belastingdienst), zal de ervaring alleen gerekend met de toepassing van het colloquium.

By the way: Vraag Gratis Info Nu materiaal en krijg een verrassing!

Laatst bijgewerkt op Januari 2017

Over de school

Hier bekommst Du einen Eindruck davon, wer hinter der IUBH steckt, welche Ziele wir verfolgen und warum Du darauf vertrauen kannst, dass Du in uns einen kompetenten Partner für Dein Fernstudium findes ... Lees meer

Hier bekommst Du einen Eindruck davon, wer hinter der IUBH steckt, welche Ziele wir verfolgen und warum Du darauf vertrauen kannst, dass Du in uns einen kompetenten Partner für Dein Fernstudium findest. Als staatlich anerkannte und akkreditierte private Hochschule mit über 150 Mitarbeitern und Professoren und rund 10.000 Studierenden bieten wir seit über zehn Jahren erfolgreich Bachelor- und Masterabschlüsse auf höchstem Niveau an. Lees Minder