Bachelor - Legal Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor - Juridische studies

Juridische studies is een profiel dat bouwt kennis en vaardigheden voor interactie en contacten met mensen, dat juridische bevoegdheid verschaft, morele genoegdoening van praktisch nut voor de maatschappij, fatsoenlijk materiaal financiële draagkracht.

Voordelen van het onderwijs. Je zult in staat zijn om:

  • geworden juridisch adviseur, arbeid of inspecteur, advocaat, aanklager, onderzoeker, notaris;
  • invloed op het succes van organisaties, overheidsinstellingen, bedrijven, ambtenaren en burgers door het bevoegde verstrekking van wettigheid en de juridische veiligheid van hun activiteiten;
  • voortgezet onderwijs in graduate school.

Relevantie van het onderwijs. Dit is een zeer gewild beroep in organisaties en instellingen die rechtspersonen zijn, in juridisch advies kantoren, onderwijsinstellingen, particuliere recherchebureaus; in staatsorganen die veilige rechtshandhaving en veiligheid (DIA, fiscale politie, douane, Ministerie van Justitie, enz.), in de rechtbanken, openbaar ministerie \ 's kantoren, openbare verdediger \' s kantoren, in lichamen van onderzoek, in notaris \ 's kantoren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions.

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions. Lees Minder