Bachelor in International Law

De rechtenfaculteit werd opgericht in 1994. Sinds die tijd is afgestudeerd meer dan 2.500 specialisten die momenteel werkzaam zijn in de staat en particuliere organisaties als juristen, advocaten en notarissen, te leveren colleges aan de instellingen van hoger onderwijs, en werk als officier bij de nationale openbare aanklager organen en wetshandhavingsinstanties. Momenteel zijn er 1673 studenten in voltijd en schriftelijke cursus programma's op de faculteit.

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid heeft vier afdelingen:

  • Departement Privaatrecht
  • Capaciteitsgroep Publiekrecht
  • Afdeling Geschiedenis der Rechtsgeleerdheid en Geesteswetenschappen
  • Afdeling Internationaal Recht

Groot

Internationaal Recht

Specialisatie

Internationaal handelsrecht

Kwalificatie

Internationale advocaat met de kennis van vreemde talen

Het leerproces van de faculteit wordt uitgevoerd door hooggekwalificeerde docenten en deskundigen op jurisprudentie en het internationale recht worden uitgevoerd, van wie de meerderheid hebben academische graad van PhD en academische titels van hoogleraren en universitair hoofddocenten. Velen van hen hebben uitgebreide internationale ervaring en zijn stages die in de internationale organisaties en overheidsinstanties in het buitenland.

In september 2009 werd het Resource Centre van het Internationaal Humanitair Recht aan de Universiteit geopend. Het Centrum wordt gesteund door de VN, Internationaal Comite van het Rode Kruis en andere gezaghebbende internationale organisaties.

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is de enige faculteit in de Republiek Wit-Rusland met de specialisatie in wet die haar studenten verplichte vakken in twee vreemde talen en keuzevakken in twee andere talen biedt. De vreemde talen zijn: Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

De faculteit onderhoudt een nauwe relatie met de meest opmerkelijke Europese onderwijsinstellingen en onderzoekscentra op het gebied van jurisprudentie en het internationaal recht. Het biedt de rechtenfaculteit studenten met een goede gelegenheid om hun professionele kennis uit te breiden, de knie belangrijke praktische vaardigheden, taalvaardigheden te verbeteren en deel te nemen aan internationale conferenties, seminars en andere academische evenementen, evenals nemen stages in het buitenland.

Veel van de faculteit studenten zijn tevens lid van de internationale student onderzoek club "PRIMUM" dat wordt beheerd en gecoördineerd door de afdeling Internationale Betrekkingen van de Universiteit. PRIMUM clubleden vertegenwoordigen het instituut op beroemde nationale en internationale wedstrijden en competities, zoals de Philip C. Jessup International Law Moot Court Competition (de VS), de Telders International Law Moot Court Competition (Nederland), het Jean-Pictet Competition ( Zwitserland), de FF Martens Internationaal Humanitair Recht Competition (Rusland), etc.

De faculteit is ook bekend als de initiator en organisator van de International Law Competition "Youth for Peace" - de belangrijkste jaarlijkse wedstrijd voor leerlingen in het internationaal humanitair recht in Oost-Europa, die aantrekt en samenbrengt studententeams uit de hele wereld. In de afgelopen vijf jaar heeft de Competition studententeams vanuit meer dan 30 landen over de hele wereld.

De rechtenfaculteit heeft deelgenomen aan de VN-campagne 'Sta tegen armoede "(Stand-Up), die werd gehouden als een wereldwijd evenement voor een periode van 24 uur. Als gevolg van de campagne, werd de faculteit opgenomen in het Guinness Book of Records. Faculteit der Rechtsgeleerdheid studenten voeren de verplichte pre-afstuderen stages in openbare instellingen, bedrijven, juridische instanties en opsporingsinstanties.

Onderzoeksactiviteiten van de leerlingen wordt ondersteund door tal van wetenschappelijke verenigingen en werkgroepen die de studenten op basis van hun professionele belangen te verenigen: de geschiedenis en de theorie van het recht; internationaal publiekrecht, enz.

Zie 1 andere vakken van International University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum