Bachelor in de rechten (LLB)


Ons vlaggenschip LLB Honours Law graad zal u helpen de basis voor een succesvolle carrière als advocaat, advocaat, of andere wet-gerelateerde werkgelegenheid te leggen. Het is de enige undergraduate cursus die een in aanmerking komend licentiaat in de rechten voor de vrijstelling van de academische fase van de professionele juridische opleiding, erkend door de Joint Academic Stage Board van Solicitors Regulation Authority (SRA) en Bar Standards Board (BSB) biedt.

Een hoog percentage van onze docenten zijn gekwalificeerd als advocaten, advocaten, of beide, in het Verenigd Koninkrijk en andere rechtsgebieden en je zal profiteren van hun ervaring en vakkennis.

Op de LLB Honours Law graad ontvangt u een uitstekende basis in juridische vaardigheden en de stichting onderwerpen krijgen. U krijgt ook mogelijkheden om specialistische kennis op te doen op gebieden zoals Arbeidsrecht. In je eerste jaar zul je ook juridisch onderzoek vaardigheden te verkennen en hebben een kans om deel te nemen aan een betwistbaar. Afgestudeerden van onze wet graden zijn gegaan om te werken voor bedrijven, waaronder American Airlines, Charsley HarrisonLLP en Santander.

Studenten die afstuderen met ten minste een lagere tweede klasse eert zal worden verzekerd van een plaats bij de College of Law te ondernemen de Legal Practice Course (de volgende stap op weg naar een advocaat). 

Carrière


Afgestudeerden kunnen de LPC (de volgende stap op weg naar een advocaat) of BPTC (de volgende stap op weg naar een advocaat) te bestuderen. Veel studenten het aanbreken van een graad in de rechten zal worden overweegt een carrière als advocaat of advocaat na hun afstuderen. Afgestudeerden ook carrière mogelijkheden in het bedrijfsleven, liefdadigheidsinstellingen, bestuur of beheer te verkennen of van wettelijk aanverwante gebieden zoals paralegal werk. Onze afgestudeerden zijn gegaan om te werken voor een breed scala van organisaties, waaronder Duncan Lewis, Julian Young & Co, H & M Solicitors en nog veel meer.

Toelatingseisen


Voor de LLB we normaal doen aanbiedingen op ongeveer 300 tarief punten en voor de BA Honours Law we normaal doen aanbiedingen op ongeveer 260 tarief punten of minder als je slechts twee A niveaus plus GCSE wiskunde en Engels taal in rang C of hoger. Geavanceerde Progression Diploma op Gelijk aan bovenstaande. Als we een gemeenschappelijk eerste jaar voor LLB en BA Honours Law, is het mogelijk voor studenten die bijzonder sterke punten om van de BA Honours Wet LLB het eind van het eerste jaar hebben bereikt.

International toelatingseisen


Wij accepteren het equivalent van de hierboven van een erkende buitenlandse diploma, om meer over de eisen van uw land, zie verdere informatie onder de ondersteuning in uw land. Voor meer informatie over andere gelijkwaardige eisen die Middlesex accepteert zie toelatingseisen.

Eisen Engels taal


U moet bevoegd zijn in het Engels taal en we normaal gesproken Grade C GCSE of een gelijkwaardige kwalificatie. De meest voorkomende Engels taal eisen voor internationale studenten is IELTS 6.0 (met een minimum 5,5 in alle vier de onderdelen) of TOEFL internet gebaseerde 72 (met minstens 17 in het luisteren en schrijven, 20 in het spreken en 18 in het lezen).

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 10 andere vakken van Middlesex University London »

Deze cursus is Online, Campus gesitueerd
Begindatum
aug 2020
aug 2020
Duration
3 - 5 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
9,000 GBP
- Groot-Brittannië en de EU; £ 10.400 - Niet-EU-
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet

aug 2020

aug 2020