Bachelor in de rechten (LLB)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma Bachelor of Laws (LLB), samen met Masters of Laws, Masters of Environmental Law en PhD, worden aangeboden door de USP's School of Law. Deze programma's richten zich specifiek op de rechtsstelsels van het zuidelijke deel van de Stille Oceaan, met name die van de 12 lidstaten van de USP: Cook Islands, Fiji Islands, Kiribati, Marshall Islands, Nauru, Niue, Samoa, Solomon Islands, Tonga, Tokelau, Tuvalu en Vanuatu. Ook opgenomen in het programma is een begrip van de wetten van de vroegere imperiale machten van de regio, zoals Australië, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. De school heeft een sterk onderzoeksprofiel op een aantal gebieden, waaronder milieuwetgeving en beleid, gewoonterecht en landrecht.

Fiji logo

De graad Bachelor of Laws (LLB) van de Universiteit van de Zuidelijke Stille Oceaan is geaccrediteerd via de Fiji Raad van Wettelijk Onderwijs, Die onder het gezag van de Juridisch Praktijkbesluit 2009. De graad wordt door de raad erkend als voldoening aan de academische toelatingsvoorwaarden als juridisch beoefenaar in Fiji. De Fiji-accreditatie wordt ook geaccepteerd als een conventie in de andere jurisdicties van de USP-regio voor de toelating tot de rechtspraktijk in die jurisdicties.

LCA logo

Daarnaast worden de LLB cursussen ook geaccrediteerd door Adviesadvies Raadgevend Comité van de Raad van de Recht van Australië.

De Bachelor of Laws-graad wordt aangeboden als een face-to-face vierjarig programma op Emalus Campus, maar wordt ook online aangeboden in de afstands- en flexibele leermodus.

lady-justice-2388500_960_720

Bijzondere toelatingsvoorwaarden:

Om toegelaten te worden tot een bachelor of laws heeft een persoon: a) een Senaat-erkend Vorm 7 of een gelijkwaardig examen met 60% (of gelijkwaardig) in het Engels geslaagd; Of b) voldoet aan de volwassen toelatingscriteria voor studenten; Of c) een bachelor diploma uit USP, of een bachelor diploma of gelijkwaardige kwalificatie met ten minste drie jaar voltijd studie van een andere erkende tertiaire instelling. (Studenten toegelaten onder deze clausule staan ​​bekend als Graduate Entrants).

Programma Vereisten:

De Bachelor of Laws bestaat uit 32 cursussen, waarvan 8 op 100-niveau, 8 zijn op 200-niveau en 16 zijn op 300-niveau.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training o ... Lees meer

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training on all aspects of Pacific culture, environment and human resource development needs. Lees Minder