Ba in internationale belastingen en wetgeving

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA in Internationale Belasting en Recht

In het onderwerp van de belasting is internationale netwerkvorming niet gehaald. In toenemende mate moeten fiscale vragen vanuit een internationale context worden beantwoord, of het vanuit het gezichtspunt van een bedrijf of de wet is. De cursus "International Taxation and Law" wordt dus volledig in het Engels geleerd. De inhoud van de cursus is voornamelijk gericht op mondiale uitlijning en zijn gericht op de belangrijkste fiscale vragen in nationale en internationale context. In het eerste semester worden fundamentele inhoud geleerd voor de nationale belasting, die vanaf het tweede semester aangevuld worden met modules over de belangrijkste internationale fiscale onderwerpen.

Om een ​​uitgebreide theoretische basis te waarborgen, worden ook internationale bedrijfseconomische onderwerpen in verband met belasting en wetgeving onderwezen. Daarnaast worden juridische en sociologische uitgelijnde modules afgerond van het uitgebreide cursusprogramma. Zachte vaardigheden en de toepassing van moderne computertechnologie op het gebied van belasting, evenals experimenteel economisch onderzoek garanderen een modern didactisch programma.

Dit onderscheidt onze afgestudeerden van anderen en maakt ze zeer goed gekwalificeerd en geschikt voor een succesvolle toekomstige carriere!

Naast de klassieke standaard economische en fiscale onderwerpen leert de basisopleiding ook de analytische vaardigheden en fundamentele kennis van de sociale wetenschappen. Het hoofdgerecht volgt in de vierde en vijfde universitaire semester. De student kan verplichte vakken kiezen met betrekking tot hun individuele toekomstige roeping. Hierbij kan de student vakken selecteren met een grotere focus op audit of belasting vanuit economisch of wetgevend oogpunt. In het zesde semester voltooit de student een praktisch semester (stageopdracht) of winervarende ervaring in het buitenland. We adviseren natuurlijk de student over het aanbod van mogelijkheden die openstaan ​​voor hen, en ondersteunen bij de keuze van de juiste optie, met name wat betreft een semester in het buitenland. Het zevende en laatste semester is gewijd aan de bachelor scriptie. Hierbij erkennen we ook het belang van de nabijheid van praktische ervaring en samenwerking met bedrijven in de particuliere sector. Daarnaast geven de cursussen in de cursussen de nodige vaardigheden om de einddocumenten te produceren. De cursus is afgesloten met een colloquium!

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Over de school

De Rijn Waal universiteit bestaat al sinds 1 mei 2009 en is een innovatieve, interdisciplinaire en zeer moderne internationale universiteit, met Kleve als de belangrijkste zetel van leren en Kamp-Lint ... Lees meer

De Rijn Waal universiteit bestaat al sinds 1 mei 2009 en is een innovatieve, interdisciplinaire en zeer moderne internationale universiteit, met Kleve als de belangrijkste zetel van leren en Kamp-Lintfort als een tweede locatie. In Kleve, tot we kunnen verhuizen naar de nieuwe gebouwen worden gebouwd op dit moment naast de Spoy Canal, kunt u studeren als tussentijdse oplossing in onze gebouwen in Landwehr Straße, of in Emmerich op de voormalige kazerne. Het Kamp-Lintfort locatie in Südstraße is ook een tijdelijke oplossing, waar de cursussen plaatsvinden totdat het verplaatsen in hun eigen nieuwe gebouwen in het centrum van de stad. &nbsp Vanaf 2013 zullen in totaal 5000 studenten uit Duitsland en het buitenland in staat zijn om zowel de academische sites, terwijl het invullen van aantrekkelijke opleidingen in een open, vriendelijke en persoonlijke sfeer te genieten.Onze docenten, professoren en personeel en de aangename omgeving van onze universiteit draagt ​​ook aanzienlijk bij tot het maken van onze studenten zich echt thuis. &nbsp De thema's van onze cursussen zijn wetenschappelijk en toepassingsgericht, van de hoogste normen en van hoge praktische relevantie, zowel in onderwijs en onderzoek. Wij bieden opleidingen in de natuurlijke, economische en technische wetenschappen, maar ook onderwerpen gericht op de sociale en gezondheidswetenschappen. &nbsp&nbsp Op 21 september 2009 zijn we begonnen met de winter semester 2009/2010 het aanbieden van onze eerste drie bacheloropleidingen: Bio Science and Health, B.Sc., Faculteit Life Sciences in Kleve International Business and Social Sciences, BA, Faculteit Maatschappij en Economie in Kleve E regering, B.Sc., Faculteit Communicatie en Milieu in Kamp-Lintfort &nbsp In de vier faculteiten - "Technologie en Bionics" (Emmerich), "Life Sciences" (Kleve), "De maatschappij en economie" en "Technologie en Bionics " (Emmerich) en "Communicatie en Milieu" in Kamp-Lintfort - een totaal 16 cursussen zijn te vinden op de Rijn Waal Universiteit sinds de winter semester 2010/2011, 70 procent van die in het Engels gegeven. En deze aantallen groeien elk jaar. Lees Minder