BTEC diploma in ondernemingsrecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

21

Toelating tot de LCC Diploma Program staat open voor studenten 4 keer per jaar. Nieuwe studenten die willen inschrijven voor de Diploma Program wordt geadviseerd om in te vullen en het aanvraagformulier in te dienen zo spoedig mogelijk te kunnen registreren voor de beperkte beschikbare plaats in hun vereiste semester.

Toelating Toelatingseisen om LCC

Entry voor toelating tot het Diploma van Business is open voor zowel de onderdanen van Saoedi-Arabië en expats van alle landen overzee.

Momenteel is de toegang is alleen open voor mannelijke studenten. Er zijn plannen om de toelating voor vrouwelijke studenten geopend vanaf september 2017.

toelatingsvoorwaarden Toetreding tot het Diploma van Business Programma zijn om studenten van de minimumleeftijd van 18 jaar.

De student is te hebben afgerond een van de volgende toelatingseisen:

  • Voltooiing van 5 O levels onderwerpen en 1 A 'Levels of Subject
  • Voltooiing van een Amerikaans Diploma of
  • Afronding van Saudi High School Diploma (in het Arabisch of Engels) of
  • Voltooiing van het certificaat of diploma in International Baccalaureate of
  • Afronding van middelbaar onderwijs (FA / F.Sc / I.Com/ ICS), hetzij door middel van Pakistaanse Boards of via Central Board of Secondary Education India's

Studenten met een gebrek aan vaardigheid in het Engels kan worden verplicht om een ​​cursus Zakelijk Engels Taal in Oxford Academy te voltooien, een pas merken van Grade 5,5 in IELTS of TOEFL IBT 65 of TOEFL PBT 350 te bereiken.

Als alternatief studenten worden geadviseerd om te registreren voor de versnelde "Key to College" programma op LCC aan het vereiste niveau van bekwaamheid in het Engels taal te verkrijgen.

De studenten zijn van harte welkom om de LCC toelating kantoor bellen om te registreren om een ​​afspraak om een ​​open dag tour van LCC en een presentatie van het Diploma Program elke donderdag om 16:30 bij te wonen te maken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Leadership Community College (LCC), with the Oxford Academy for English and Business Studies (established in 2005), is a leader in quality community college education for high school students and ... Lees meer

The Leadership Community College (LCC), with the Oxford Academy for English and Business Studies (established in 2005), is a leader in quality community college education for high school students and working professionals. Lees Minder