BBA. LLB

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Aangesloten bij de Karnataka State Law University en erkend door de Bar Council van India, de BBA, LL. B. cursus is een combinatie van de studie van de wet en Business Administration. De cursus is speciaal ontworpen met het oog op de afgestudeerden uit te rusten met een goed begrip van de juridische en management principes, zodat ze een duidelijk voordeel in hun professionele carrière.

IFIM Law College biedt onderwijs van wereldklasse door voeden menselijke waarden en ethiek, en door kennisoverdracht, die de nadruk legt op het leven vaardigheden. Het College verzorgt en ondersteunt een uniek systeem van het onderwijs gestructureerde syllabi van Karnataka State Law University, het combineren van de principes van academische uitmuntendheid en professionaliteit. Het college is trots op zijn benijdenswaardige academische sfeer die hoogste leren-resource ondersteuning voor het bereiken van optimale leerresultaten verzekert. Het verspreidt kwaliteit van het onderwijs aan de studenten om hun persoonlijkheid te ontwikkelen, om de kwaliteit van leven te verbeteren en om ze waardige burgers. Het onderwijs-leerproces is gemaakt van hoge orde met een team van hoog gekwalificeerde, ervaren en toegewijde faculteit. Ook is studentgerichte pedagogie geoefend met de nadruk op het gebruik van ICT in het onderwijsleerproces. Brug cursussen, lessen en compenserende herstelmaatregelen coaching vormen onze verschillende extra zorg voor de studievoortgang van onze studenten.

Op IFIM Law College, het curriculum, ouderlijke zorg en pedagogiek vormen de essentiële factoren die de studenten voor een succesvolle loopbaan vorm te geven.

Belangrijkste kenmerken:

  • Eigentijds en vooruitstrevend curriculum.
  • Nadruk op ervaringsleren.
  • Geleverd door volbracht faculteit.
  • Uitgebreide interacties met juridische armaturen, advocaten en rechters.
  • State-of-the-art infrastructuur.
  • Regelmatige Moot Courts en bezoeken aan rechter-in-sessie.
  • Wereldklasse bibliotheek en computercentrum met digitale juridische middelen.
  • Stages kansen en definitieve plaatsing faciliteren in gerenommeerde bedrijven en advocatenkantoren.
  • Hostel voorzieningen die uitsluitend voor jongens en meisjes.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We guide students to engage their inner motivation, independence and self-confidence that will enable them to reach their full potential and, to become competitive from within.

We guide students to engage their inner motivation, independence and self-confidence that will enable them to reach their full potential and, to become competitive from within. Lees Minder