BBA-LLB (Hons)

De innovatief ontworpen 5 jaar geïntegreerd BBALL.B. (Honours) Degree Program van ITG Law School integreert de studie van het recht met het management in een semester modus voor het verbeteren van de inzetbaarheid van ITG Law Students en voor een stress-vrij juridisch onderwijs in een tijdperk van speciale en super speciale onderwerpen. Dit vijf jaar durende programma geeft studenten de intellectuele basis voor juridische studie, en geeft hen de kans om hun studies op gebieden die van bijzonder belang richten door middel van geavanceerde lessen, clinics, pleitwedstrijden en het schrijven van projecten.

ITM Law School had de "klinische methode" voor het blootstellen van "de student om de werkelijke problemen te confronteren hem met de werkelijke mensen die in werkelijke probleem" aangenomen. Door middel van klinische cursussen, worden de studenten van het ITG Law School niet alleen blootgesteld aan lawyering vaardigheden, maar ook de essentiële waarden van de advocatuur: bepaling van de bevoegde vertegenwoordiging; bevordering van rechtvaardigheid, eerlijkheid en moraliteit; voortdurende verbetering van het beroep; en professionele zelfontplooiing.

Het krijgen van een baan na het afstuderen is een echte uitdaging, vooral als men heeft geen werkervaring. De ironie is: om werkervaring te krijgen moet men eerst een baan te krijgen. We beschouwen 'Stage' de enige oplossing. Vandaar stage bij ITG Law School is verplicht en is de belangrijkste strategie voor het verbeteren van de inzetbaarheid van onze studenten.

Stage bij ITG Law School is verplicht voor elke student van BBALL.B. (Honours) opleiding. De Studenten van ITG Law School zal benijdenswaardige kansen krijgen om stage bij verschillende instellingen / Advocatenkantoren / Rechtbanken / Banken / multinationals / Verzekeringen, enz., en intern met vooraanstaande advocaten en rechters. De academische kalender en het stageprogramma van ITG Law School zijn zeer zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat de leerlingen van ITG Law School een voorsprong op studenten die in andere scholen de wet zal hebben.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 1 andere vakken van ITM University, School of Law »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Juli 2020
Duration
5 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juli 2020
Aanmeldingslimiet

Juli 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum