Algemene Ll.m.

University at Buffalo School of Law

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Algemene Ll.m.

University at Buffalo School of Law

Advocaten die hun carrière naar het volgende niveau willen nemen, zullen uitdaging, keuze en flexibiliteit vinden in de School of Law.

De Generaal LL.M. Programma Laat advocaten toe die succes hebben aangetoond in hun juridische opleiding, hun praktijk, of beide, om geïndividualiseerde programma's te creëren die zijn ontworpen om hun carrière naar het volgende niveau te brengen. LL.M. studenten hebben toegang tot vrijwel het gehele JD curriculum, en toegelaten studenten krijgen een-op-een academische advisering bij de keuze van hun cursussen om hen te helpen navigeren door onze aanzienlijke reeks cursusaanbod en out-of-the-klas leermogelijkheden. Het programma duurt een jaar in beslag. Onze dynamische klaslokalen geven LL.M. studenten de mogelijkheid om te leren, naast studenten in onze drie en twee jaar JD's en delen hun wereldwijde perspectieven, het verrijken van onze gemeenschap, zowel in als buiten de klas.

Veel Algemeen LL.M. studenten gebruik maken van de mate jurisdictionele eisen voor de toelating van buitenlandse opgeleide advocaten voldoen aan de wet te oefenen, waaronder die van de New York Board of Law examencommissie en de Nationale Commissie voor Accreditatie in Canada.

Toelating tot de LL.M. programma's

Studenten in onze LL.M. Programma's komen uit landen over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, maar degenen die we accepteren hebben meerdere dingen gemeen: ze hebben een superieure prestatie in de juridische school en / of het juridisch beroep, ze beschikken over uitstekende communicatievaardigheden en het belangrijkste is dat ze Een heel duidelijk gevoel van hoe een LL.M. Graad van de School of Law gaat hen helpen hun professionele doelen te bereiken. Onze toelatingsproces is selectief en op basis van zowel kwantitatieve als kwalitatieve criteria. Naast uw wetenschool middelpunt gemiddelde (GPA) en de resultaten van de taalvaardigheidstest (indien nodig) zoals de TOEFL, beschouwt de Graduate Admissions Committee andere niet-numerieke factoren bij het nemen van beslissingen. Deze factoren omvatten:

  • Prestaties of activiteiten die een hoog niveau van waarschijnlijkheid van academische uitmuntendheid en intellectuele bijdragen aanduiden terwijl in de wetenschool;
  • Prestaties of activiteiten die voortvloeien uit werk, levenservaring of gemeenschapsdienst die een potentieel voor de verrijking van de wetenschapsgemeenschap aantonen;
  • Speciale factoren op uw academische achtergrond die uw academische carrière kunnen beïnvloeden, met inbegrip van discriminatie op basis van ras, geloof, geslacht, handicap of nationale herkomst, en economische of sociale hinder.

De Universiteit van Buffalo School of Law is toegewijd aan een niet-discriminerende toelatingsbeleid en filosofie. Wij zijn blij met de aanvragen van alle mensen ongeacht ras, leeftijd, geslacht, handicap, religie, afkomst, gezinssituatie of seksuele geaardheid.

De toelatingscommissie maakt gebruik van een rollend toelatingsproces. Toepassingen worden beoordeeld na de voltooiing van het gehele jaar, en beslissingen worden meestal binnen vier weken na de indiening van de aanvraag en de ontvangst van alle benodigde ondersteunende documentatie gedaan. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat u alle benodigde documentatie heeft ingediend en alle stappen in het aanvraagproces heeft voltooid zodat we uw ingevulde applicatie kunnen beoordelen.

Toelatingseisen

U kunt in aanmerking komen voor onze LL.M. Programma's als u een eerste rechtsgraad heeft van een regionaal geaccrediteerde hogeschool of universiteit op de datum van de voorgenomen inschrijving in de School of Law. Opmerking: Studenten moeten hun wetstudie hoofdzakelijk in het klaslokaal hebben afgesloten met professoren, niet online.

Aanvragers wier eerste taal niet Engels moet Kennis van het Engels aan te tonen door het nemen van de test van het Engels als vreemde taal (TOEFL). TOEFL scores moeten worden gedateerd binnen twee jaar na toekomstige inschrijving aan de School of Law.

Wat je nodig hebt

  • Afschriften
  • Brieven van Aanbeveling
  • Uw persoonlijke verklaring
  • De applicatie
  • Inschrijvingsgeld
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 4, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
25,410 USD
Locations
Verenigde Staten - Buffalo, New York
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Buffalo, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
In-State Onderwijs; $ 29.500 Niet-NY inwoners **