Lees de Officiële Beschrijving

De algemene Master of Laws programma is voor studenten die al een diploma hebben afgerond en willen hun juridische vaardigheden te verbeteren door te focussen op een bepaald gebied of een opkomend gebied van het recht.

Gelanceerd in 2012 om te profiteren van de diepte en breedte van Suffolk wet curriculum, dit LL.M. biedt u maximale flexibiliteit. Je kunt je eigen parcours maken in een gebied van uw keuze, of selecteer vakken uit Suffolk erkende gebieden van expertise, met inbegrip van arbitrage en civiele geschillen, ondernemingsrecht en financiële diensten, medische biologie en gezondheid, intellectuele eigendom, het internationale recht, of arbeid en arbeidsrecht.

LLM Programma-eisen

De LLM curriculum is vooral keuzevak in de natuur. Studenten moeten een ontmoeting met de directeur van de Graduate Law Programma's om cursussen te selecteren om het beste van hun carrière doelstellingen te vervullen. Internationale studenten zijn verplicht in te schrijven in het seminar, Inleiding tot het Amerikaanse wet, juridische redenering en Schrijven in hun eerste semester. Het Juridisch Engels Instituut wordt aanbevolen voor LLM studenten wier primaire taal niet Engels.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Suffolk University Law School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
12 - 18 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019