Algemeen LLM

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De General LLM van Birmingham Law School biedt u de mogelijkheid om te beslissen welke rechtsgebieden het meest relevant zijn voor uw toekomstige carrière en om modules te kiezen die u het meest interesseren. Dit is de ideale Pathway als je Masters-level kennis en vaardigheden wilt behalen zonder jezelf te beperken tot slechts één bepaalde tak van het recht.

Deze Pathway biedt een van de breedste reeksen opties in het VK met meer dan 30 beschikbare modules, waardoor u een unieke graad kunt creëren die is afgestemd op uw toekomstige carrière-ambities.

Met de algemene LLM- Pathway kunt u modules bestuderen over het volledige scala van beschikbare onderwerpen. Deze Pathway is met name geschikt voor diegenen die zich willen richten op een reeks juridische disciplines, waardoor u over de hele linie expertise krijgt en de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor een succesvolle juridische carrière.

Waarom deze cursus studeren

  • Studeer aan een wereldwijde topwetenschool - Birmingham Law School is een van de 20 beste rechtsscholen in het VK (QS World University Rankings by Subject 2019), wat onze excellentie in onderwijs en ons wereldwijd toonaangevende onderzoek weerspiegelt
  • Module keuze - een van de breedste assortimenten van LLM-modules beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk
  • Professionele links - mogelijkheden zijn onder meer de jaarlijkse wetbeurs en bezoeken aan toonaangevende bedrijven

modules

Je volgt een modulair programma (in totaal 180 credits), bestaande uit zes modules (elk 20 credits) en een proefschrift van 15.000 woorden (60 credits); de laatste moet worden ingediend aan het einde van het studiejaar.

Studenten op de algemene LLM- Pathway kiezen zes modules uit het beschikbare bereik op alle LLM- Pathways en schrijven een proefschrift over een onderwerp naar keuze.

Leren en onderwijzen

Birmingham's LLM Pathways zijn ontworpen om diepgaande analyses van belangrijke juridische onderwerpen te bieden. Modules hebben allemaal 20 credits in waarde, bestaande uit 10 seminars van twee uur om studenten in staat te stellen een aanzienlijke expertise op elk rechtsgebied te ontwikkelen.

De LLM-cursus duurt 12 maanden en loopt van september tot september. Alle LLM- Pathways volgen dezelfde basisstructuur:

  • In deel I van de cursus neemt u zes 20 studiepunten: het beschikbare bereik is afhankelijk van de Pathway u wilt volgen. Beoordeling in die modules, per essay of formeel onderzoek, is in mei en juni.
  • In deel II van de cursus, uw onderzoek en schrijf een 15.000-woorden proefschrift over een geselecteerd onderwerp van de wet onder toezicht van een medewerker.

Law School inductie

Aan het begin van de cursus is er een uitgebreid welkomst- en introductieprogramma dat is ontworpen om u te helpen bij het vinden van een goed begrip van de Birmingham LLM. Je zult vertrouwd raken met de verschillende manieren waarop we je het hele jaar door kunnen ondersteunen om ervoor te zorgen dat je LLM-cursus een spannende en lonende ervaring is.

Studenten kunnen zich zowel voor aankomst als aan het begin van het academiejaar aanmelden voor modules. Als onderdeel van het introductieproces krijgt u de gelegenheid om meer te weten te komen over de verschillende beschikbare modules en keuzes te maken die overeenkomen met uw interesses.

Parttime studeren

Alle LLM- Pathways kunnen in deeltijd worden genomen en over een periode van twee jaar worden voltooid. Deze manier van studeren is met name geschikt voor barristers en advocaten die de beroepspraktijk willen combineren met de universitaire studie en daarbij CPD-punten behalen.

Klassen voor deeltijdstudenten op de LLM worden gepland tussen 9.00 uur en 18.00 uur en studenten hebben doorgaans tussen de 2-4 uur onderwijs per week. De kosten zijn hetzelfde als voor een volledige studie, maar zijn verdeeld over twee jaar.

Voor studenten van buiten het Verenigd Koninkrijk is er een gelegenheid voor inductie om vertrouwd te raken met het Engelse rechtssysteem, aangezien dit de basis vormt voor de aangeboden modules. De eenheid Engels voor internationale studenten biedt een scala aan ondersteuning bij het lezen en schrijven van academisch Engels.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten een goede graad in de rechten hebben, of een graad in een andere discipline, aangevuld met een voldoende voor het gemeenschappelijk professioneel onderzoek.

Internationale studenten

Academische vereisten: we accepteren een reeks kwalificaties uit verschillende landen, gebruik onze handige gids hieronder om te zien welke kwalificaties we uit uw land accepteren.

Engelse taalvereisten: voor deze cursus vragen we IELTS 7.0 met niet minder dan 6.5 in elke band, of PTE met 67 in alle vier vaardigheden. Als je een plaats aangeboden wordt om te studeren en je voldoet niet aan de taalvereiste, heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze cursus Engels voor academische doeleinden - als je de cursus met succes afrondt, kun je de taal vervullen vereiste zonder opnieuw een taalkwalificatie te behalen.

IELTS 7.0 met niet minder dan 6.5 in elke band is gelijk aan:

  • TOEFL: 95 algemeen met niet minder dan 22 in elke band
  • Pearson Test of English (PTE): Academic 67 in alle vier vaardigheden
  • Cambridge English (examens afgelegd vanaf 2015): Advanced of Proficiency - minimale algemene score van 185, met niet minder dan 176 in een onderdeel
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allo ... Lees meer

Our College of Arts and Law Graduate School is a vibrant international community of over 1500 postgraduate students. We benefit from excellent research resources and a supportive environment that allows your research to flourish. Located in the Arts building at the main Edgbaston campus, our team of academic and operational staff are on hand to offer support and advice whenever you need it. Lees Minder