Algemeen LL.M.

Algemeen

Beschrijving van opleiding

LLM-programma's

Kandidaten voor Master of Laws kunnen een algemeen studieprogramma volgen, dat individueel kan worden aangepast. De generaal LL.M. is de meest flexibele optie bij GW Law.

Alle kandidaten voor de LLM-graad moeten in totaal 24 credit-uren voltooien, inclusief cursuswerk dat voldoet aan de schriftelijke werkvereiste. Degenen die werken voor een gespecialiseerde opleiding moeten het minimaal vereiste aantal uren in cursussen volgen die hieronder voor dat programma worden vermeld. Gerelateerde cursussen worden aanbevolen voor het resterende cursuswerk.

Algemeen LLM-programma

De generaal LL.M. programma stelt de student in staat om zijn of haar eigen studie te ontwerpen om een aantal kwesties in de Amerikaanse wetgeving te onderzoeken. Studenten die werken voor de generaal LL.M. moet overleggen met de senior geassocieerde decaan voor academische zaken en de aangewezen scriptieadviseur om een uitgebreid studieprogramma op te stellen dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de student. Studenten willen misschien hun studie concentreren op een of meer gebieden, zoals grondwettelijk recht, strafrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht of gezondheidsrecht, maar kunnen cursussen kiezen uit alle gebieden van het curriculum. Scriptie (6690-91) en een minimum van 20 studiepunten zijn vereist. Als van het proefschrift wordt afgezien, zijn er 4 extra credits nodig, waaronder twee op basis van een onderzoeksrapport. Het onderzoekspaper dat wordt gebruikt om aan de vereiste van het geschreven werk te voldoen, moet ten minste 8.000 woorden lang zijn en afgestudeerden in de Amerikaanse rechten moeten een minimaal cijfer B behalen.

Toegangsvereisten

Kandidaten met een JD van een rechtsschool in de VS of Puerto Rico moeten een BA of een gelijkwaardig diploma hebben van een regionaal geaccrediteerde hogeschool of universiteit en een JD of gelijkwaardige graad van een rechtenstudie die lid is van de Association of American Law Schools (AALS) of is geaccrediteerd door de American Bar Association (ABA).

Kandidaten met een diploma in de rechten van een rechtenstudie buiten de Verenigde Staten moeten het diploma van een erkende instelling hebben behaald. Niet-Amerikaanse afgestudeerden in de rechten van de school moeten mogelijk ook voldoen aan de minimale taaltestvereisten (zie hieronder).

Alle kandidaten voor toelating moeten hebben aangetoond excellentie in academische reputatie en professionele prestaties of posities die hun capaciteit voor het uitvoeren van masters-niveau werk aangeven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship.

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship. Lees Minder