Afstandsonderwijs: internationale projectfinanciering (3 studiepunten)

Algemeen

4 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

International Project Finance (3 studiepunten)

Projectfinanciering wordt gebruikt voor de financiering van grootschalige infrastructuurprojecten over de hele wereld, zoals luchthavens, wegen en elektriciteitscentrales, olie- en gas- en mijnbouwprojecten en de bouw van scholen, ziekenhuizen en gevangenissen in het kader van publiek-private samenwerkingsprogramma's. Wat projectfinanciering onderscheidt van andere vormen van commerciële gedekte kredietverlening, is de afhankelijkheid van de kasstromen die door het project zelf worden gegenereerd zonder volledige kredietondersteuning van projectsponsors. - Professor Julia Sullivan

140299_pexels-photo-2897883.jpeg

Afstandsonderwijs

Vijf cursussen voor afstandsonderwijs worden aangeboden voor credit voor de LL.M. in transnationale handelspraktijken. Zij zijn:

  1. Inleiding tot het rechtssysteem van de Verenigde Staten (1 krediet),
  2. Case Study in Crossborder Litigation (2 studiepunten),
  3. Erkenning en tenuitvoerlegging van buitenlandse vonnissen (3 studiepunten),
  4. The Global Lawyer (3 studiepunten),
  5. Internationale projectfinanciering (3 studiepunten).

Een eenmaal begonnen cursus moet binnen acht weken worden afgerond, tenzij uitstel wordt aangevraagd en verleend. De cursussen zijn beschikbaar op een USB-geheugenstick, op een dvd of via internet. Elke cursus wordt aangeboden in de vorm van een PowerPoint-presentatie, met video's, tekst en pdf-lezingen.

De cursussen zijn "op zichzelf staand" - er zijn geen aanvullende studieboeken of casusboeken of andere bronnen vereist. Elke cursus bevat quizzen en korte essayvragen, waarvan de antwoorden automatisch naar de cursusinstructeur worden gestuurd. Afstandsonderwijs kan in totaal 12 van de 21 studiepunten vertegenwoordigen die nodig zijn voor de LL.M.

Na voltooiing van de registratie ontvangt de student de relevante USB of dvd of een wachtwoord voor online toegang tot de cursus.

Faculteit voor afstandsonderwijs

Professor Dennis Campbell is directeur van het Center for International Legal Studies en docent aan Boston University en Eötvös Lorand University. Hij heeft een LL.M. van de Universiteit van Stockholm en is lid van de staatsbars van New York, Iowa en Colorado.

Professor Julia Sullivan is een fellow van het Chartered Institute of Arbitrators en was partner bij Akin Gump Strauss Hauer & Feld, LL. Ze heeft een JD van American University en LL.M. graden van Boston University en Lazarski University.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law ... Lees meer

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law. Its international headquarters have been in Salzburg, Austria since 1976. Its essential purpose is to promote and disseminate knowledge among members of the international legal community. Lees Minder
Salzburg , Boedapest , Warschau , Sjanghai + 3 Meer Minder